Björklöven 4-0 Troja


Norrlandsturnén inleddes tyvärr med förlust, 0-4 mot Björklöven efter att Troja att döma av de sim sett matchen gjort en rätt medioker match. Tyvärr hade jag själv inte möjligheten att se matchen så inget referat av mig ikväll. Men Thobias Hörberg (@TH_Hberg) som såg matchen har varit snäll och gett oss ett referat från matchen.

”Troja började helt ok men tar 3 utvisningar i första som stör spelet. de två första direkt efter varandra som leder till deras mål.

1a tio i andra inget ordnat spel från något lag sedan spelat Troja bättre men skapar inte mycket framåt.

Början av 3e har Troja inte mkt men rocco ett liknande läge som löven gör mål på anfallet efter..

Totalt satte Troja inte något större tryck på löven.
Hade behövt sätta nått i PP för att komma riktigt nära samt för många utvisningar.”

Tråkigt med förlust, speciellt att man än en gång blir nollade. Men samtidigt var det mot ett av seriens bästa lag som dessutom är seriens för tillfället mest formstarka lag! Dagens vinst var Lövens deras tionde på de senaste elva! Imponerande!

För Trojas del är det bara att nya tag redan nu på söndag. Borta mot Timrå, som är en bottenkollega vilket förstås höjer betydelsen av match en hel del! Match går att se live i f.d Sprallisbutiken bredvid Roddys som Troja hyrt under december.

09:41 1-0 PP Johansson (Palmebjörk, Hållberg)
13:41 2-0 Öhman
44:37 3-0 Mårs (Arhling)
53:59 4-0 Johansson (Karlsson, Arhling)
Skott: 33-20
Publik: 3659


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud