Djurgården 5-2 Troja


Uttrycket ”att sitta kvar i bussen” har aldrig passat in bättre än vad det gjorde idag. För Troja klev ut på isen och var inte alls med på noterna, det var ofokuserat och sömnigt och redan innan första power breaket hade Djurgården punkterat matchen med 3-0.

Man tummade på marginalerna och det straffade sig direkt! Troja så normalt starka och stabila försvar var inte alls på hugget idag och stod vid flera tillfällen och sov, vilket lede till flertalet två mot ettor till Djurgårdens favör eller att man tillät djurgårdarna att stå obehindrat framför mål. Även om det nästintill är obefintligt med struktur eller tanke i anfallsspelet än en gång så förlorar man idag först och främst för att man är för slappa i försvaret. Motsatsen till det försvar vi såg i torsdag mot BIK.

Endast en enda spelare får godkänt ikväll enligt min mening, Ted Nilsson som slet och stångades och skapade målchanser! Hjärta!

Bengtsberg klev av inför tredje perioden efter att blivit pååkt i slutminutrarna… Och syntes sedan inte till något mer, Kokman tog över spaden men Bengtsberg syntes inte till i avbytarbåset! Ny skada eller var han bara förbannad? Han har ju en lång hjärnskakningshistoria bakom sig, så det är helt klart oroande!

01:57 1-0 Ljungh (Sörensen)
05:22 2-0 Pettersson (Guter, Eriksson)
11:55 3-0 PP Holmqvist (Guter, Andersson)
26:58 4-0 SH Holmqvist (Saviano)
30:19 4-1 Dyk (Ted.N, Berglund)
30:38 5-1 Sörensen (Ljungh)
53:14 5-2 Razingar (Nielsen)
Skott: 43-14
Publik: 5223


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud