Nya lånespelare till Troja


Troja som sökt en första center ett tag nu men ekonomin har inte riktigt tillåtligt det och marknaden har varit mager. Därför plockar man inför morgondagens match mot Asplöven och fram till juluppehållet in två centrar på lån. Den ena är Johan Johnsson som redan gjort tre match med Troja och klarat den uppgiften med bravur, tre assist på tre tidigare matcher. Han lånas alltså återigen ut till Troja efter fyra matcher i SHL med HV.

Den andra snubben är centern Henrik Rommel från AIKs organisation, han är 19 år gammal och leder poängligan i J20 SuperElit Norra med 34 poäng (15+19) på 27 matcher. Rommel har spelat ett antal matcher med Sveriges U16-landslag och vunnit TV-pucken med sitt Stockholm. Dessutom är hans morbror förre detta Trojabacken Matthias Holmstedt som spelade en säsong här i början på 2000-talet.

 

Personligen känner jag att detta kanske kan vara med Trojas ekonomiska situation den bästa lösningen på jakten efter tillskott. Det är billigt och Johnsson har redan visat att han är väldigt duktig och att Rommel leder SuperElits poängliga visar ändå prov på en viss skicklighet. Lite ungdomlig entusiasm är aldrig fel!

En stor nackdel är dock att lånen bara gäller det här tre matcherna fram till jul (till en början med).


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud