Jerry Andersson: ”De jobbar hårt och ofta, mycket som sker syns inte utåt idag, inte i tabellen heller”


Henrik Rommel och Johan Johnsson lånas in för de kommande tre matcherna, vad är era förhoppningar på dem ska kunna bidra med?
Vi tycker Johan var mycket bra de tidigare matcherna, en klar förstärkning. Att han får ett par matcher till känns toppen.
Henrik från AIK ska vi kika på under en obestämd tid. Intressant spelare m bra poängskörd och vi är tacksamma över möjligheterna både från HV o AIK.
Svårt att säga vad Henrik kommer att bidra med då han inte spelat seniorhockey men väl värt att kolla.

Den där första centern, ersättaren till Bagarn, som du tidigare nämnt att ni jagat, är han ersätt i och med dessa lånen eller finns planerna om en värvning kvar?
Center att ersätta Bagarn med har vi idag mindre aktivitet med på grund av att pengarna inte finns för närvarande. Sviktande publikantal och lite osäkerhet runt sponsorintäkter är orsaken som begränsar det arbetet nu. Hoppas på en förändring. I dag kan jag inget göra utifrån de beslut som tagits och det måste respekteras.

Lånen gäller bara för tre matcher, vad är anledningen till att det inte gäller för en längre tid? HV/AIKs beslut helt och hållet?
Anledningen med ett par matcher är från HV sida att de ev behöver Johan, från AIK så vill man ge Henrik möjligheten och hur lång tid det blir vet vi inte. Det är vi som avgör om vi vill ha dem utifrån erbjudandet och det är SHL klubbarna som äger rätten till killarna och bestämmer hur mycket och till vilken klubb de ska spela i.

Lagets tränarpar har blivit lite ifrågasatta i och med den negativa placeringen, hur är ditt och styrelsens förtroende för dem?
Angående tränarna så har jag inget svar. Alla ifrågasätts på olika sätt om inte drömmar, förväntningar och olika mål ser ut att nås, så är branschen. De jobbar hårt och ofta, mycket som sker syns inte utåt idag, inte i tabellen heller.

Slutligen, Bengtsberg blev pååkt i söndags och utgick, hur är läget med honom? Ingen ny skada?
Bengtsberg är fit for fight på onsdag enligt prognos idag.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud