Troja 3-4 Asplöven


Ny tung, väldigt tung förlust på kontot. En viktig match som inte går historien som den mest välspelade och det är väl ingen idé att skriva om hur dåligt Troja spelade, för deras spel var ängsligt och uppgivet och man förlorar mot ett Asplöven som egentligen inte var mycket bättre men som såg till att våga för att vinna vilket dem också gjorde.

Att Troja inte spelade bra idag insåg nog alla 1500 i publiken och de 20-talet i båset, man har fallit tillbaka i gamla ovanor och hemmaspelet från BIK och Mora matcherna var som bortblåst… Vilket förstås är ett steg bakåt i trendkurvan. Man spelade så här för ett tag sen men lyckades sen bygga upp ett mer lyckosamt spel och självförtroende i ett antal matcher fram till i söndags då man föll tillbaka igen.

Det är inte lätt att vara positiv efter såna här matcher förstås, men låt oss fokusera på det positiva istället för det negativa som att man ikväll faktiskt hade ett power play-spel som ställde upp och skapade chanser och att man gjorde tre mål för ovanlighetensskull. Att dessa målen kom lite på slump får ses som positivt då Troja inte brukar ha lätt för att göra de där lätta målen. Bygg vidare på det och lägg denna kvällen bakom oss, både supportrar och spelare, nya mål redan på fredag då Rögle ska knäckas till varje pris!

Sen tycker jag det är lite synd att man plockar in en ung spelare på lån och sedan inte ger honom en riktig chans. Rommel fick endast göra ett byte ikväll, vilket förstås är alldeles för lite för att få en uppfattning om honom…. Hoppas han får en bättre chans på fredag mot Rögle.

Noterbart är också att förre detta Troja och Örebro tränaren Patrik Ross satt på åskådarplats i Sunnerbohov ikväll. Det behöver förstås inte betyda någonting, men alltid intressant.

Det fanns även åskådare från England på plats, vilka också var uppe i Stockholm och såg matchen mot Djurgården. Synd att de fick uppleva denna sidan av Troja!

Matchens lirare
*** Johnsson
** Pavlin
* Razingar

21:39 1-0 Razingar (Rocco, Nettelbladt)
23:16 1-1 Hellgren (Wallgren, Fagerudd)
30:42 1-2 PP Bejmo, (Qvist, Lundberg)
33:36 1-3 Näslund (Fagerudd, Nilsson)
42:47 2-3 Bartalis (Eriksson, Johnsson)
47:34 2-4 Fagerudd (Snäll)
57:30 3-4 Rocco (Razingar, Berglund)
Skott: 29-30
Publik: 1531


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Magnus on 11 december, 2013 at 23:47
  • Svara

  En kanon analys ang matchen,men nu måste Trojas styrelse bestämma sig ang Trojas framtid,1.Vill man vara kvar i allsvenskan?
  2.Ta bort Leidborg ,jag vet det sägs att det inte löser något ,men spelarna ser inte ut att trivas .
  Det måste var något som är fel ,ett lag kan inte tappa så mycket på 6 månader okej Jerry har inte lyckats med dom nya spelarna.
  Den enda spelaren som får godkänt är Zack Takir .Jag vet vi har tappat David ,Robin och Justin dom gjorde en hel drös med poäng.

  • Trüls on 12 december, 2013 at 08:13
  • Svara

  de största som misslyckats är ju att spelare som va bra förra året har tagit ett steg TILLBAKA istället för frammåt och det tror jag inte någon hade räknat med för t.ex Berglund, Markus N, Dyk m.fl.. Sen med Trojas ekonomi är det inte lätt att sparka en tränare då man måste fortsätta betala lönen tills Tränaren hittat nytt jobb.

   • Magnus on 12 december, 2013 at 10:07
   • Svara

   Han kan väl göra som Ross .inser att man inte klar detta.

  • Trüls on 12 december, 2013 at 10:16
  • Svara

  Det sänder ju bra signaler till laget

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud