Troja 3-4ot Oskarshamn


Troja lyckas kriga sig tillbaka och plocka en poäng mot Oskarshamn, trots ett tvåmålsunderläge vid två tillfällen. Och med lite skärpa i avsluten så skulle det kunnat bli tre poäng trots att det var ett väldigt vimsigt spel emellanåt och att man mest fick åka och jaga pucken och hade svårt för att få till ett ordnat spel. För trots att Oskarshamn var det bättre laget, med mer fart och struktur så hade Troja väldigt många chanser att göra mål på… Innan dem får in 2-3 så har dem säkert bränt 2-3 öppna målchanser och lika många till bränner man innan 3-3.

Positivt i eftermiddag var att man gör tre mål vilket är ovanligt denna säsongen och att Sebastian Dyk gör två mål, vilket betyder att han dubblar sin målskörd denna säsongen. Viktigt att få igång hans målskytte! Även publiksiffran på 1796 personer är positivt, vilket både är över budgeterat och snittet trots att Troja faktiskt ligger sist!

Negativt är att man fortfarande blir otroligt stillastående emellanåt och låter motståndarna i stort sett göra vad dem vill. Det är nog den viktigaste aspekten att träna bort inför ett ev. kval eller för att klara av att vända detta. Även mysteriet med att motståndarna tycks ha så lätt för att pressa ner Troja i hörnen i anfallen, en sak som brukar ses mot bättre lag men Oskarshamn ligger bara två placeringar över Troja och ska inte få ha det så enkelt!

Engvall fick inte debutera idag pga att både Marcus Nilsson och Rommel trots allt kom till spel, men tanken är att han ska få debutera på onsdag mot Västerås istället.

Matchens lirare
*** Marcus Nilsson
** Trucken
* Dyk

01:05 0-1 Löfstedt (Piispanen)
07:32 0-2 Granlund (Piispanen, Kristiansen)
24:21 1-2 PP Dyk (Amnér, Rocco)
45:09 1-3 PP Löfstedt (Moyer, Rodman)
50:01 2-3 PP Eriksson (Gustafsson, Amnér)
53:37 3-3 Dyk
63:06 3-4 Valdix (Rodman, Moyer)
Skott: 38-33
Publik: 1796


3 kommentarer

  • Lasse on 7 januari, 2014 at 18:08
  • Svara

  Nu måste Trojas sportchef agera och sluta att tro att detta skall ordna sig , han har fortfarande mitt förtroende men det är snart förbrukat. Han måste tala till Trojas fans genom hemsidan vad som ska eller kommer att hända .

  Svara

  • Kent on 7 januari, 2014 at 19:15
  • Svara

  Lasse de söker lösningar, nyförvärv kommer, men förvänta dig inga nhl lirare.

  • Lasse on 8 januari, 2014 at 15:17
  • Svara

  Du har säkert rätt i att dom söker lösningar men man måste lösa detta nu och inte om en månad då är det försent.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud