Mora 2-1 Troja


Nej det blev ingen Thompson-effekt idag. Iallafall inte om man kollar till poängutdelningen. Man börjar matchen kanska slött och något virrigt. Ingen större skillnad från förut men det beror nog en del på att Thompson bara haft tre dagar på sig att sätta in spelarna i sin spelidé vilket säkert till en början gjort det lite förvirrat för spelarna. Ge Thompson lite tid att sätta sin stämpel på laget innan vi bedömer det. Små skillnader man kunde se var att forcheckningen var mer intensiv än tidigare och att man dumpade puck i låsta lägen mer istället för att försöka spela sig in i anfall varje anfall. Tycker även att man var jämnare i matchen idag än vad man brukar vara generellt… Men som sagt det tar nog någon match innan Thompsons gameplan satt sig hos spelarna.

Annars började Troja matchen ganska lojt och var illa ute vid flera tillfällen men Bengtsberg var säker i mål och gjorde ett gäng svettiga räddningar. När Mora gjorde 2-0 tydde inte mycket på att Troja skulle kunna vända på steken men minuten efteråt tar Marcus.N upp pucken i anfallzon och passar Gustafsson som i sin tur står för en väldigt snygg passning som öppnar upp totalt för Razingar som mer eller mindre kan lägga in pucken i öppen kasse! Efter det målet får Troja massa energi och börjar spela bra ishockey med fart och sätter press på Moras backar. Men tyvärr blir det ingen utdelning, trots att man får avsluta med sex mot fyra-spel och har några fina lägen på kvittering i slutminuten. En medioker första halva av matchen sätter käppar i hjulen denna gången.

Nu tag på lördag mot nästjumbon Björklöven!

20:09 1-0 SH Nordén
29:24 2-0 Karlsson (Lundberg)
30:17 2-1 Razingar (Gustafsson, Nilsson)
Skott: 35-20
Publik: 2011


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud