Troja 6-1 Björklöven


Äntligen vind i seglen! Troja krossar Löven med hela 6-1 och hade fullständig kontroll över matchen. Mycket på grund av att Björklöven bara kom till spel med ynka 15 utespelare. Men Troja drog nytta utav detta och öste på med bra fart och det orkade inte Löven att matcha och siffrorna drog iväg till Trojas fördel.

Det var ett mer energifyllt Troja vi fick se idag, ett lag som plötsligt spelade med självförtroende och som hade tydliga mönster och kom med bredd in i anfallzon. Löven är förvisso ur form, men någonting har hänt i Troja. Det är inte samma Troja idag som det var för en-två veckor sedan. Man uppträder annorlunda idag jämför med då och jag är tveksam till om man skulle vinna denna matchen för två veckor sedan.

Som sagt var Löven helt ur form och man ska inte dra för stora växlar över en enda match, och den finns fortfarande en del att finjustera. Men en gnista hopp har tänds och uppträder man likadant på måndag mot Asplöven så kan hoppet förvandlas till förväntningar!

En match i taget och dagens vinst ska man absolut inte be om ursäkt över, man gör en bra match och får en grym självförtroende boost inför framtiden!

Grymt positivt är också att man gör hela fyra mål i power play ikväll! En spelform som verkligen behövt en uppryckning.

Matchens lirare
*** Åkesson
** Edman
* Amnér

04:44 1-0 Amnér (Rocco, Berglund)
14:58 2-0 PP Pavlin (Åkesson)
21:35 3-0 PP Eriksson (Åkesson, Johnsson)
21:56 4-0 Gustafsson (Amnér, Marcus.N)
26:01 5-0 PP2 Razingar (Tarkir, Pavlin)
43:40 5-1 Johansson (Wrenman)
45:55 6-1 Rocco (Karlsson)
Skott: 34-39
Publik: 1613


1 kommentar

    • Krase on 18 januari, 2014 at 20:10
    • Svara

    Lägg ner snacket med ”Löven helt ur form”, jag menar hade Troja bra form innan denna matchen?

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud