Hemlighetsfull sportchef angående supporterspelaren.


Många inklusive mig själv är supersugna att få veta vem ”supporterspelaren kommer bli, men det är dödstyst. Inte ett enda rykte har spridits i sociala medier eller bland trojafans. Därför bestämde jag mig för att försöka luska ut något ur lagets sportchef Jerry Andersson. Men han var ovanligt hemlighetsfull angående vad som är på gång och gav i princip inga ledtrådar. Men här har ni svaren i alla fall…

Erfarenhet säger mig att en hemlighetsfull Jerry ofta betyder att någonting är nära… Men det är fortfarande sex dagar tills serien drar igång igen.

Många är förstås nyfikna på vad som händer inom den närmsta tiden med supporterspelaren och er tanke att bredda truppen inför slutspurten, vad är det för spelartyp ni söker först och främst? Fortfarande en center?
Vi söker en forw, inte nödvändigtvis cf.

Är det “endast” en supporterspelare ni söker eller är det aktuellt med låna in yttligare någon spelare också?
Supporterspelaren jobbar vi på. Tuff konkurrens men vi tar dag gör dag, vår ide är att fylla på med en för de pengar som samlats in.

Om vi säger såhär, är marknaden tunn eller är det de 100k som finns lite för lite pengar i sammanhanget?
Både och

Åslin/Strömwall i Växjö spelar rätt långt ner i deras formationer.. Finns de någon möjlighet att dem skulle kunna bli aktuella för lån under OS-uppehållet?
Strömvall har varit top3 sista matcherna. David har runt 7-10 min/match. Vi får se vad dom händer där.

Jag kan i alla fall berätta för er att det inte kommer bli Brandon Wong som var på provspel i Troja innan jul… Då han precis lämnat Mörrum för Esbjerg i den danska ligan.

Sen vi jag uppmärksamma en annons som rivit upp en hel del känslor hos hockeyfolk i sociala medier… En annons från Färjestad om deras arenarestaurang The Chef’s Table som ger en del dubbla budskap! ”Man glömmer nästan helt bort att man är på en hockeymatch”, hur tänkte man där?
IMG_0593

Avslutningen hoppas jag att ni inte missat Trojas långintervju med Ziga Pavlin och Tomaz Razingar om deras OS-äventyr som startade i söndags i och med att de satt sig på flyget mot Sotji.


1 kommentar

    • A on 5 februari, 2014 at 07:38
    • Svara

    Hört att det ska vara nära med en kanadensisk spelare

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud