Troja 0 – 4 Malmö


0-4 tillskrivs slutresultatet och Malmö visar klart och tydligt varför dem ligger där dem gör i tabellen. Man är både en och två klasser bättre än Troja idag, ett Troja som trots det gör en bra prestation sett till förmåga.

Malmö håller SHL-klass och efter dagens match är jag ännu mer övertygad att man kommer ta klivet upp i seriesystemet när säsongen är över. För Malmö är det överlägset bästa, sett till spetskompetens, och stabilaste lag jag sett under säsongen. Ett lag utan svaga punkter.

Trots att Troja blev nollade så saknade man absolut inte chanserna. Framförallt var det första kedjan med Åkesson/Johnsson/Eriksson som skapade farliga lägen och var Trojas starkaste kort i eftermiddag. Sett till heta målchanser var det lika i matchen åt båda hållen, men skillnaden var att Malmö satt sina. Till sist tog även Malmös höga tempo ut sin rätt på Trojas lag som tappade lite ork och siffrorna kunde glida iväg till 0-4.

Som sagt var Malmö synligt ett bättre lag och jag drar inga större växlar över den här förlusten. För man gör en ok match och mot många andra lag i serien skulle denna prestation betyda poäng. Men inte mot Malmö.

Matchens lirare
*** Kedja Åkesson/Johnsson/Eriksson
** Amnér
* Gustafsson

04:34 PP 0-1 Storm (Svensson, Tenute)
23:29 0-2 Ericsson (Viksten, Svensson)
41:05 PP 0-3 Olsson (Tenute)
49:48 0-4 Storm (Björk, Hetta)
Skott: 24-37
Publik: 1835


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud