Troja 5-4str Mora


Äntligen lite vind i seglen! Troja vinner med 5-4 på straffar efter att Henrik Eriksson hållit hov och stänkt in två puckar och varit inblandat i fyra av Trojas mål i matchen.

Matchen i sig var ren underhållning. Det var full fart som gällde med mycket kamp, trashtalk och griniga spelare och det var allt annat än en tillsluten förställning. Chanserna haglade in en efter en. Uppspelen satt, skotten var resoluta och kampviljan fanns där onekligen. Med fullt lag tycks Paul Thompsson och Jerry Andersson återigen fått ordning i leden.

Det var svårt och se vilket av lagen det egentligen det var som hade nått att spel om och jagade en play-off-plats. Attityden hos Troja var fantastisk, och det betalade sig i längden!

Troja inledde starkast och verkade på något sätt överrumpla Mora som snabbt drog på sig både en, två, tre och fyra utvisningar inom loppet av åtta minuter. Vilket Troja drog nytta av och drog iväg till en 2-0-ledning.

I slutet av perioden fick dock Mora in en puck och fick ny energi och i andra perioden hade man vaknat och kunde trots att Eriksson även hunnit göra 3-1 vända och avsluta perioden med en 4-3-ledning. Man jagar en play-off-plats och hade inte tänkt att ge sig så enkelt.

Men Troja ville annorlunda och Tomislav Zanoski kunde med endast fyra minuter kvar vissa sitt signum och kuta upp i offensiv zon och med ett välplacerat dragskott kvittera. 4-4!

Förutom Eriksson så fanns det en annan som var isens gigant i afton, en som inte riktigt gått att känna igen denna säsongen och som blivit lite kritiserad på slutet. Daniel ”Trucken” Karlsson visade upp sin bästa sida ikväll och framförallt var det mycket ”Truck” i honom!

Matchens lirare
*** Trucken
** Eriksson
* Zanoski / Johnsson

05:50 1-0 PP Zanoski (Rocco, Eriksson)
09:05 2-0 PP2 Johnsson (Eriksson, Pavlin)
17:18 2-1 Lundberg (Beck, Pollarstrone)
24:39 3-1 Eriksson (Berglund)
29:50 3-2 PP Hilmersson (Mitchell, Bengtsson)
32:24 3-3 Pollarstrone (Lundberg, Bengtsson)
39:11 3-4 Rydahl (Ribbenstrand, Beck)
56:14 4-4 Zanoski (Åkesson, Tarkir)
STRAFFAR 5-4 Eriksson
Skott: 24-37
Publik: 1279


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud