Rykte: stjärnback


Att Troja, liksom de flesta andra lagen i hockeysverige, har påbörjat arbetet att färdigställa truppen till 2014/2015 års säsong är ingen hemlighet. Och i veckan har det kommit in uppgifter från, i mitt tycke, trovärdiga källor att Troja har intresse för en gammal bekant.

Enligt källan för man samtal med en back som har varit en stor stjärna i sin division.1 klubb den gånga säsongen och som har spelat ett flertal säsonger i Troja tidigare. Både som junior och A-lagspelare. Liten till växten men spelskicklig och med den ”rätta” klubbfattningen.

Ingenting är dock klart och påskrivet ännu. Men intresset från Trojas sida finns och från spelarens sida också. Dock väger sociala bitar in i dennas beslut. Tongivande roll i nuvarande lag och studier försvårar för Troja att rekrytera.

Har ni inte kunnat, medhjälp av ledtrådarna ovan, gissa vem det handlar om redan. Så får ni vänta yttligare ett tag på namn.

I onsdags kunde jag berätta att Södertälje jagar Victor Amnér, och lite mer lösaktiga rykten säger att en annan Allsvensk klubb, Rögle, är heta på Trojas målvakt Christofer Bengtsberg. En av flera klubbar förstås, men Rögle var spekulanter på honom redan ifjol och de hetare alternativet.

Avslutningsvis… Glöm inte att ni mer än gärna får fortsätta kontakta och tipsa mig på trojakollen@hotmail.com


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Krase on 11 april, 2014 at 08:49
  • Svara

  Alexander Edström dvs. ;)

  • Emil on 11 april, 2014 at 13:57
  • Svara

  Givetvis Edström.
  Stjärna med div.1-mått mätt.

  • Buckshot on 11 april, 2014 at 16:12
  • Svara

  Stjärnback är väl ngt överdrivet :-)

  • Fredrik on 14 april, 2014 at 12:11
  • Svara

  26 poäng på 40 matcher när man inte spelat hockey på två säsonger får väl anses som Stjärnback i division 1 mått, Buckshot?

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud