Weinhandl lägger av med hockeyn!


Den största trojanen genom alla tider, Mattias Weinhandl, med meriter från NHL, OS, VM, SHL och KHL har bestämt sig. Efter flera års skadebekymmer efter smällar mot huvudet har han bestämt sig för att hans aktiva karriär nu är över, detta berättar han för Corren.se.

De är femton år sedan han senast spelade i Troja, då han blott 18 år gammal stod för 20 mål och 39 poäng på 42 matcher. Men efter det har han haft en lång och framgångsrik karriär med bland annat närmare 200 NHL-matcher, ett OS och två VM-brons från 2002 och 2010!

Weinhandl är utan tvekan den mest kända spelande trojanen ut i världen med meriter endast Roger Johansson kan mäta sig med!

Men nu är det alltså slut på den sagan.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud