Sista backen klar(?) och TrojaSupport kallar till möte..


Den sista 8:e och sista backen sägs vara klar nu, det handlar om ett lån. Snubben ska heter Jonatan Nielsen och kommer från Linköping. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=23547&lang=swe

Så här säger twitter profilen och SSK supporterna Andreas Häggström till mig om Nielsen…
”Stabil. Har ett förjävla bra skott. Borde därför våga skjuta oftare än han gör”

Kanske inte exakt vad många hade hoppats på men det här kan nog bli bra i alla fall! Han har spelat 28 matcher för Södertälje den gångna säsongen och gjort det bra… Williamsson hade inte mer erfarenhet när han kom till Troja och det blev som vi vet väldigt lyckat!

Istvan Bartalis skrev igår på för en säsong till i Trojadressen. Nu är det dags för honom att kliva fram och visa att han är en produktiv spelare på denna nivån. Han har varit rätt osynlig de senaste två åren tycker jag. Han har farten men tycks att en tendens till att glida ner i hörnen i offensivzon och att hålla i pucken för länge. Han spelar kanske lite väl svårt? Ska pluppen ur i år?

Före detta trojanen Sami Sandell uppges vara klar för sin före detta finska klubb Ilves i finska ligan.

Sist men inte minst så kallar TrojaSupport till möte nästa söndag, 12/5 kl 16:00. Så här August Eliesson om mötet…
”Nästa Söndag, 12/5 är det supportermöte i Nätverket kl 16.00. Där ska en ny Trojasupport styrelse röstas fram, och alla som kommer är välkomna att rösta. Det kommer finnas färdiga namn att rösta mellan på varje position. Positionerna som skall tillsättas är Ordförande, Sekreterare, Kassör och Ledamöter.

Alla som känner sig sugna och vill driva klacken och supporterkulturen i Sunnerbohov framåt till en ny och bättre nivå är frivilliga att söka. Hör av er isf till mig här i PM eller på telefon 0730925604, och ange vilken position Ni söker.

Övrigt som kommer tas upp på mötet är att vi kommer berätta lite om satsningen inför kommande säsong. Våra egna säsongskort, medlemsskap, tröjor, resor m.m. Förhoppningarna är att det kommer komma lite nya ansikten på mötet som kanske kan tänka sig att stå på den nya klacksektionen kommande säsong.

Välkomna!


2 pingar

  1. […] som Trojakollen skriver om här i […]

  2. […] Enligt uppgifter till oss så kommer Jonathan Nielsen att lånas ut till Troja/Ljungby kommande säsong, sanningshalten i detta höjs också av att samma uppgifter också nått Uppdrag Sport och Trojakollen. […]

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud