Jonatan Nielsen KLAR för Troja!


Igår skrev jag att den sista backen in i truppen skulle bli Jonatan Nielsen från Linköping HC. Efter jag skrivit det här hängde både Uppdragsport.se och LHCidag.se med på dessa uppgifter.

Idag närmare bekräftas detta rykte när Mrmadhawk som har rätt i närmare 100% av allt han skriver, skrivit om samma rykte. Så jag drar slutsatsen och säger, Jonatan Nielsen är helt klar för Troja.

En spännande värvning tycker jag. Ungt löfte som gjort en bra säsong i Södertälje SK ifjor med 4+4 poäng på 28 matcher. Ska ha ett mycket fint skott och draftades av Florida Panthers 2012. Han har även hunnit med och spelat 37 matcher för de svenska juniorlandslagen. Rent spontant så känner jag att han kan göra samma resa som Williamsson gjorde i Troja.

Välkommen till Troja, Jonatan!


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud