Nielsen bekräftad. Backsidan har potential!


Som jag redan i tisdags kunde berätta så blir Trojas 8:e och sista back, Jonatan Nielsen från Linköping HC. Detta bekräftar Jerry idag på hemsidan.

Jerry skriver följande.
”Vi har i överenskommelse med LHC ett avtal klubbarna emellan som innebär att vi lånar Jonatan kommande säsong. Jonatan är en välväxt back, rör sig bra och ett riktigt bra skott. Vi tycker det är en förmånlig deal och får in en back som ger oss lite extra i vissa moment och sammantaget är vår backsida idag mer konkurrensmässig motsvarande fjolårets. Jonatan kommer att träna med LHC under barmarksperioden för att sen ansluta till vår trupp slutet juli.”

Nielsen är en mycket intressant värvning och har visat i Södertälje SK att han håller på denna nivån. Många SSKare är rent av besvikna över att det inte blir någon fortsättning i klubben, då de tror att han kan bli nästa stjärnskott!

Backsida ser ut att hamna på ungefär samma nivå som ifjor, kanske lite sämre i och med tappen av Florian Iberer och Ziga Pavlin. Dock har den en jäkla potential till att bli nåt väldigt bra om allt slår rätt ut. Trucken och Edman tog ett steg framåt i fjor och visade att de tillhör toppen av Allsvenskan. Nielsen, Martinsson och Amnér har alla mycket hockey sig och kan mycket väl ta ett liknade steg i år. Slår utvecklingen väl ut på dessa tre så kan vi få en mycket rolig säsong! Amnér hade en dipp i fjor men 2011 under sin första säsong i klubben visade han upp fantasiska hockeykunskaper. Förhoppningsvis kan han hitta tillbaka till den formen!

Lägg till Tarkir på den där listan också, som på förhand få ses som en bra back i Allsvenskan! Men jag ställer mig kritisk till Joel Johanssons och Joakim Nettelbladts chans att slå sig in i laget.


1 kommentar

    • trojatrojade on 3 maj, 2013 at 08:51
    • Svara

    Bara jag som tycker backsidan ser riktigt risig ut? Tror det blir ett riktigt tufft år…

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud