Rutinerade ”Bois” in!


I går blev vi förvirrade ordentligt. Troja publicerade på sitt Twitter-konto att man gjort klar med en spelare med 160 SHL-matcher och 250 HA-matcher. Men när kvällen kom presenterade man Jonathan Johnson. Inte för han på något sätt är en dålig spelare, men hans meriter passar inte på långa vägar in på den beskrivningen som Troja offentliggjorde. Skulle det komma mer?

Ja, det kom mer. För någon minut sen offentliggjorde Troja vem denna spelare man upplyst om var. Hans namn var med i spekulationerna, och det är Johan ”Bois” Andersson det handlar om. Han kommer här närmst från den franska ligan, men innan dess har han två raka SHL-säsonger med Växjö Lakers (plus två med Frölunda från tidigare) och han har varit med och tagit upp Växjö till SHL. Han har dessutom varit en mycket stark målskytt i allsvenskan och stod senast han spelade i HA (2011) för 14 mål och 29 poäng plus sju poäng i kvalserien. Hans bästa säsong var 2007 när han gjorde 25 baljor för Lakers.

30 år gammal, en minst sagt duglig poängplockare i HA och checkingspelare i SHL. En superstjärna i division.1! Låt oss nu bli lyriska!


3 kommentarer

  • ELB on 22 maj, 2014 at 21:40
  • Svara

  Kanon. In med en förhoppningsvis frisk Bagarn också så har Troja en grym forward uppställning för div 1 utan några legoknektar

  • Berra on 22 maj, 2014 at 21:51
  • Svara

  Finns det inga backar på radarn?
  En målvakt eller 2 vore oxå bra.
  Bagarn, oscar och laudius skulle sitta fint som avslut!

  • Röda bär on 24 maj, 2014 at 14:44
  • Svara

  Kan tips om en bra intervju med Johan när han var i Växjö Lakers:
  http://lakers.se/artikel/17507

  Han känns som en mogen spelare, som säkert kan komplettera de lite yngre spelarna i Troja! Nu gäller det bara att Troja får ordning på back- och målvaktssidan…

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud