Stena Cup


Olofström anordnar varje år en träningsmatchturnering i augustimånad vid namn Stena Cup. Och i år är det dags för Troja att göra debut i denna turnering.

Mellan den 28 och 31 augusti ska Troja tillsammans med tre starka utmanare till allettanplatserna, Olofström, Mörrum och Kristanstad göra upp i Olofström.

Bra matcher för Troja där man får känna på hur det är att möta topplagen i division.1 innan allvaret börjar…. De enda som kan tyckas vara lite synd är att det i året upplaga av Stena Cup inte återfinns något lag från Hockeyallsvenskan. Tidigare har b.la. Malmö och Oskarshamn deltagit.

En annan nyhet är att ännu en Troja-junior lämnar landet och Troja för spel i USA. Denna gången är det J20s nästbästa poängplockare, Jacob Lönnberg som valt att åka över Atlanten för spel i Philadelphia Jr. Flyers i EHL.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud