Supportermötet!


Trojasupport hade anordnat ett möte i söndags där man röstade fram en styrelse och snackade om lite annat. T.ex. vilka förmåner de som blir medlemar i Trojasupport ska få. En förmån som är klar är att man ska kunna köpa ett speciellt säsongskort som medlem i Trojasupport för endast 500kr(!). Detta säsongskort gäller ALLA Trojas hemmamatcher och gäller bara till den nya klacksektionen. Ett förbaskat bra pris som kommer ge alla möjlighet att stå i klacken och skapa tryck varje match, kommande säsong! Jättefin gest av Troja att bjuda TS på det här!

Medlemskapet i TS kommer kosta 100kr. Så 100+500 för en säsong! Du sparar alltså 1400 riksdaler! Men kom ihåg, säsongskortet gäller bara klacken, så utnyttja inte erbjudandet genom att köpa men stå på annan plats!

Ännu kan man dock inte köpa detta medlemskap + säsongskort, men Trojasupport kommer gå ut med information direkt när allting är spikat och klart.

De 7 styrelsemedlemmarna blev..
Ordförande: August Eliesson
Kassör: Robert Nilsson
Sekreterare: Felix Lindros
Styrelseledamot: Sebastian Petersson
Styrelseledamot: Gustav Bruckner
Styrelseledamot: Erik Johansson
Styrelseledamot: Håkan Bengtsson

Dåligt med rykten just nu, man söker bara en sista forward. En spets som ska vara god för 40 poäng. Jerry är just nu och kollar VM i Stockholm. Möjligtvis ser vi våran sista spelare där, en nordbo?


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud