Information från årsmötet…


Igår kväll höll Troja sitt årsmöte som jag informerade er om här. Jag kunde inte personligen medverka men har fått det viktigaste och intressantaste återberättat för mig.

Att börja med så röstades Roger Andersson fram till ett nytt år som ordförande för Troja och Troja lyckades vända en förlust till plusresultat med 58 000kr tack vare försäljningen av Ziga Pavlin och David Åslin. Som ni redan vet om.

Troja har även beslutat att sänka sin redan relativt låga spelarbudget med 800 000kr för att satsa 150 000kr på marknadssidan. Ett bra beslut tycker jag, det ger möjlighet till ett bättre arbete med att binda kontakter och framförallt mer tid. Förhoppningsvis kan detta genera i mer sponsorpengar på sikt och därmed höja spelarbudgeten. Allt avgörs inte på storleken av plånboken, men det underlättar ju en hel del när man har lite pengar att röra sig med.

Troja har även budgeterat att göra en vinst på 300 000kr för säsongen 2013/2014.

Jerry ska även på mötet sagt att han tycker Shea Guthrie är snäppet vassare än Robert Dowd. Ett bra betyg.

En annan nyhet som kom ut idag är att före detta Troja backen Per Johnsson försätter sin karriär som spelande tränare i Div.3(!) för Kils AIK. Sjukt hur fort saker kan svänga! Jag tyckte han var väldigt bra när han var i Troja, för bra för div.1 och på tok för bra för div.3!


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud