Invasion och ’kastruller’ till salu!


IMG_0363Den 26 september är den första omgången i serien spelad och det är dags för omgång 2 i serien.. Vilket också innebär att Troja kommer åka iväg på säsongens första bortaresa! Det är en resa till en av de närmaste motståndarstäderna i serien, Halmstad, och eftersom matchen spelas på en fredagkväll så har Trojasupport beslutat att slå på stort och satsa på en invasionsresa av Halmstad Arena!

Man har bokat en dubbeldäckare med plats för 80 personer och kan erbjuda väldigt billiga priser till denna match tack vare att det är gratis inträde! Därför kostar resan endast 80kr för medlemar i Trojasupport (går att teckna i träningsmatcherna hemma) och 100kr för icke-medlemar!

Så boka din plats på bussen redan idag! Anmäl dig på 0730925604 eller via mejl; kontakt@trojasupport.se!

Ett antal företag ifrån Ljungby kommer dessutom anordna så att deras anställda kan få gratis bussresa till matchen.. Vilka företag det är det handlar om vet jag inte riktigt, men jag antar att om du jobbar på ett av dessa företag så har du redan fått informationen!

Trojasupport räknar hur som helst med att omkring 500 trojaner kommer resa till Halmstad den 26, så vill ni ha ett hejdundrande ös så är Halmstad Arena stället att vara på!

 

Nästa nyhet, som ni alla säkert märkte i måndags så har Troja kastat de silvriga Silverstone-hjälmarna och återigen börjat klä sig i röda. Detta innebär att man i Troja fattat beslutet att det är bättre att sälja iväg förra säsongens silverhjälmar, även kallade ”kastrullerna”, som souvenirer till oss supportrar än att låta dem ligga i ett förråd och samla damm.

Det finns 31 hjälmar. Men  jag vet med all sannolikhet att tre av dem redan är sålda, det är #25 som jag har köpt samt #33 och #23.

För att få köpa en hjälm så kontaktar ni Christofer Bergmancoffe@troja-ljungby.com och meddela där vad ni heter samt vilken hjälm ni vill ha. Över mejl kommer ni även överrens om vart du hämtar upp hjälmen, att få den fraktad är också möjligt. Priset för en sån unik hjälm är 500kr och sätts in på Trojas bankgiro 119-3689.

 

Avslutningsvis så har Genetofte i Danmark officiellt bekräftat att man värvat Trojas nummer 55 Niclas Edman. Något som jag kunde avslöja här på bloggen redan för flera veckor sedan!

 

 


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • kent on 8 augusti, 2014 at 16:06
  • Svara

  Läst du har fel bankgironummer.

  1. Säker på det? Detta är det Troja skrivit och gått ut med.

  • kent on 8 augusti, 2014 at 16:37
  • Svara

  119-3689 är det jag använt. 199-3689 hittar jag ingen som har.

  1. Tack! Jag som var för snabb!

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud