Troja plockar hem Cupseger!


I veckan har de årliga ”Ljungbydagarna” gått av stapeln som ni alla med all sannolikhet har hundra procent koll på. Lite skämtsamt kan man säga att de i stort sett är det enda event i kommunen som drar lika mycket folk som Troja gör varje vecka mellan september och mars-månad.

Ni fick se allt från ankracet till spelarpresentationer från Trojas-sida. Personligen var jag inte på plats någon av dagarna men jag hoppas det var uppskattat.

En annan sak som som gått av stapeln samtidigt som detta evenemang är Intersport Cup i Sunnerbohov där vinnaren av cupen vinner 10 000kr sponsrade av Intersport i Ljungby. Cupen är för J20-lag.

Cupen i år spelades mellan Troja, Karlskrona, Oskarshamn och Huddinge. Där Troja gick rakt igenom med tre raka vinster och tog hem prispengarna.

Första matchen mot Karlskrona slutade 6-2.

Andra vann man med 4-2 över Oskarshamns gäng och den sista matchen mot Huddinge och även där vann man. Den gången med siffrorna 7-4.

Hur det gick i övriga matcher mellan de andra lagen är oklart. Men klart är iallafall att Trojas stod som cupsegrare när turneringen avrundades i lördags och att Huddinge placerade sig som två, följt av Oskarshamn och Karlskrona på jumboplatsen.

Annars närmar vi oss ett oerhört viktigt datum. Kanske den viktigaste dagen i Trojas historia. Den 25:e augusti klockan 17:30 kommer kommunfullmäktige fatta de absolut slutgiltiga beskedet om det kommer byggas en ny arena eller ej.

Men eftersom det blev JA i kommunstyrelsen så tyder det mesta på att så även kommer bli fallet i kommunfullmäktige.

Den 25:e augusti på Storgatan 26 i Tingshuset klockan 17:30 är det som gäller alltså!


3 kommentarer

  • Tobias on 18 augusti, 2014 at 09:09
  • Svara

  Hej. Har man fått veta trojas kaptener än?
  Kan va jag som missat…

  1. Mot Halmstad så var Mattias N kapten och Flash assisterande. Vem som var den andra ass har jag glömt.

  • Putte on 18 augusti, 2014 at 11:30
  • Svara

  Är det någon som vet om det är någon back på gång ännu, Det börjar bli dax nu .

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud