Nielsen nobbad


Som tidigare är meddelat på bloggen så har Trojas inlånade back från Linköping förra säsongen, Jonathan Nielsen, haft try-out uppe i Umeå för Björklöven de senaste två veckorna. En try-out som avslutades igår. Och Nielsen fick då beskedet ifrån Björklövens ledning att han inte kommer bli erbjuden någon förlängning, då de ansåg att han inte platsade i laget.

Tidigare har han till Smålänningen förmedlat att han skulle kunna tänka sig att fortsätta i Troja även i division.1. Men eftersom Troja inte längre letar efter några utfyllnadsbackar, som Nielsen faktiskt får räknas som, så är det inte alls troligt att det finns något ömsesidigt intresse för en övergång.

De amerikanska namn som jag tidigare har meddelat varit med i ryktesspridningarna kring den sista backplatsen i laget har dock försvunnit från marknaden och för varje dag tunnas den marknaden ut mer och mer. Det återstår att se hur mycket mer is Troja har i magen men den platsen bör vara tillsatt innan seriestarten om 30 dagar.

Säsongens första hemmamatch är annars redan nu på fredag, i en träningsmatch mot Helsingborg. Men om ni är sugna på ännu mer hockey så börjar Champions Hockey Leauge idag, och är ni intresserade av det så hittar ni alla TV-sända match (på svensk TV) på Hockeysverige.se.

Annan europisk hockey som kommer sändas i helgen är Docler Cup i Ungern. En träningsmatch turnering där svenska Kallinge/Ronnyby deltar tillsammans med Cracoiva Krakow (Polen), Racaces de Gap (Frankrike) och Dunaújvárosi Acélbikák (Ungern). Turneringen kommer streamas gratis från den ungerska klubbens hemsida.

Personligen ska jag försöka ta en titt på både Docler Cup och CHL!


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud