Enkronan inställd mot Halmstad


Grundseriens andra omgång, på bortaplan mot Halmstad, var tänkt att bli en ”invasionsresa” från Trojas sida. Detta för att Halmstad hade informerat om att man tänkt ha sin ”enkronasmatch” i just den matchen, vilket innebar grattis inträde till matchen.

Men nu, långt efter att Troja skaffat fram bussar och marknadsföra sin satsning på att invadera Halmstad för massvis med folk och företag så drar Halmstad tillbaka den informationen. Man tänker inte ha sin ”enkronasmatch” mot Troja den 26:e september.

Vilket innebär att både Troja och Trojasupport blir lite blåsta på konfekten. Men Halmstad har ändå valt att vara lite barmhärtiga och erbjuda Troja 300 biljetter för 75kr/st (ordinarie 125kr). Är ni intresserad så kan ni kontakta Troja på resa@troja-ljungby.com.

Annars har även Trojasupport en resa till matchen, där är redan runt 50 personer anmälda och vill ni veta mer så får ni surfa in på Trojasupport.se.

Läget kring själva resorna är som ni märker något oklara. Men en sak är säkert, det kommer rulla en buss från Trojasupport och det kommer bli en grym stämning i hallen. Så ta dig dit, med buss eller privat bil spelar ingen roll!

Avslutningsvis kan vi ta det här med årets tröjor en vända till. De tröjor Troja spelade med igår (och mot Halmstad) är inte samma tröjor som man ska spela med i serien! Tröjorna som användes igår är förra säsongens och därför har många spelare fel nummer och inga namn på ryggen.

De tröjorna som man ska spela med i serien har inte kommit än, men jag har sett dem på bild och kan avslöja att de kommer ha en helt ny design och ha klubblogon på magen/bröstet istället för texten ”TROJA” som man har idag.


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Tobias on 24 augusti, 2014 at 09:33
  • Svara

  Taif varning på halmstads agernade…

  • Erik on 24 augusti, 2014 at 16:12
  • Svara

  Lägg upp bild på de nya tröjorna!

  1. Har tyvärr inte bild.. Men jag har fått se bilderna :)

    • Oskar on 24 augusti, 2014 at 18:23
    • Svara

    Elias då tar man ett SS namn på bilderna och sen klipper man och lägger ut:D:D:D

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud