Hockeysnack med b.la. ”Flash”!


 

Säsongen närmar sig och är idag bara drygt en och en halv vecka dit nu! Lördagen den 20 september klockan 16:00 släpps pucken i Sunnerbohovs sista seriepremiär i dess 33 år gamla historia!

Men innan dess ska vi hinna med lite annat. Bland annat en träningsmatch mot Halmstad, men allra först ut är ett trevligt Hockeysnack i Missionskyrkan i Ljungby (Strömgatan 5) med Pelle Svensson, Oscar Andersson, Marcus Due-Boje och Alexander ”Flash” Lindqvist-Hansen.

Närmare bestämt imorgon, tisdag, klockan 19:00 så äger det rum i Missionskyrkans lokaler. Jag var där ifjol och då var det mycket bra, inget skitsnack och massa klyschor utan mycket öppna svar och samtal. Ifjol sågade bland annat tränare Leidborg de nya mer ”kvinnovänligare” (enligt honom) reglerna kraftigt och berättade om sina upplevelse under 20 år som tränare i Tyskland.

Han benämnde bland annat också Trojas lag som ”folkvagnar” som ska möta ”Porsches” och att sättet man bygger lag på i Sverige skiljer sig mycket för hur man gör i Tyskland och de andra länderna i Mellaneuropa. Men i år finns ju han som bekant inte kvar, utan det är Pelle Svensson som drar i tyglarna. Så vill ni ha en bättre bild av honom som person så är det ett utomordentligt tillfälle imorgon!

Dessutom har ju ”Flash” ett rykte om sig att kunna glappa käft, så det blir nog intressanta samtal.

Förresten, låt er inte skrämmas utav att de hålls i Missionskyrkan. För förutom att det hålls i deras lokaler så är det inte av något religiöst syfte. Bara ett oskyldigt hockeysnack!

Vill ni läsa ”referatet” från förra årets Hockeysnack så hittar ni det här!

 

 


1 kommentar

    • Doris on 10 september, 2014 at 20:11
    • Svara

    Var o lyssnade igår och måste säga att det var riktigt trevligt :)

    Blev många skratt och måste bara tillägga att Flash är ju hur rolig/galen som helst ;)

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud