Supporterspelaren till Italien!


På slutspurten av förra säsongen värvade Troja in kroat/kanadensiska Tomislav Zanoski tack vare Trojasupports insamling på 100.000kr. Zanoski hade innan dess tillbringat de senaste säsongerna i den österrikiska ligan och representerat lagen Zagreb, Klangenfurter och Linz. Han blev aldrig riktigt den supporterspelaren som alla hade hoppats på, utan han bänkades i kvalet när det gällde som mest.

Idag blev det dock klart att han återvänder till den österrikiska ligan, men denna gången till ett nytt land. Han är klar för förra säsongens mästarklubb HC Bolzano ifrån Italien.

Bolzano är dessutom med i Champions Hockey Leauge, en liga där man fick en mycket tung start med två raka förluster med 0-9 respektive 0-5 mot finska Turku och svenska Linköping. Enligt klubbens hemsida som har man plockat in Zanoski på en månads praktik för att fylla upp för skadade (?) Philip DeSimone.

 

I övrigt har första delen från Hockeysnacket i Missionskyrkan kommit ut. Totalt är det över 70 minuter, men i Del 1 får ni nöja er med 22 av dessa! Enjoy!


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud