Berglund till Norge!


BB121128NJ001Efter att Jacob Berglund fått sitt kontrakt brutit hos Troja, efter långdragna diskussioner, har många klubbar visat sitt intresse. En del svenska klubbar som Västerås, Malmö och Vita Hästen. Men öven en hel del utlänska, bland annat engelska Sheffield Steelers och danska Aalborg. Men i de fallen ska en övergång fallit på att man inte kommit överrens ekonomsikt.

Men idag avslöjar hans nya lagkamrat och Trojaprodukten, Linus Johansson, via Twitter att Berglund nu kommit överrens med en ny klubb! Han ska kommit överrens med norska storklubben Storhamar Dragons!

Alltså har den långa listan över kontraktslösa trojaner minskat med ytterligare ett namn!

Jag önskar ett stort lycka till i Norge för Berglund!


1 kommentar

    • Lasse on 19 september, 2014 at 17:29
    • Svara

    Far i frid.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud