Ziga Pavlin till AIK


Nydegraderade och forna storklubben AIK har haft en tung höst i Hockeyallsvenskan och låg alldeles till nyligen sist i tabellen. Men ett tränarbyte fick fart på laget och idag har man placerat sig på en elfte plats med Björklöven, Timrå och Oskarshamn bakom sig.

Man är dock inte avhängda helt från chanserna att nå play-off då det endast skiljer fem poäng upp till Almtuna på plats åtta.

Men man har haft en del skadebekymmer och offentliggjorde alldeles nyss att man bestämt sig för att bredda sin backsida med en Troja-bekant!

Ziga Pavlin lämnade Kazakstan för en vecka sedan och har varit ute på marknaden sedan i tisdags. Något som jag, som första media, berättade för er då.

Nu väljer alltså AIK att värva tillbaka Ziga till Sverige igen, ett land han verkligen har trivts i! Men när alla är friska och krya i klubben igen så blir konkurrensen stor, då Ziga blir en av 12 backar i laget.

AIK blir nu en klubb som är värt att hålla ett extra öga på, mjukis(byxor)-Ziga är en personlig favorit!


1 kommentar

    • Mats on 11 december, 2014 at 15:23
    • Svara

    Synd. Ziga hade satt ett gäng mackor i kvalet till AS samt troligtvis stannat om vi går upp. Leta vidare nu och spetsa till laget lite.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud