Lördagsmatch Tingsryd – Troja dubbeldäckare!


I seriens första bortamatch, mot Halmstad, så kom det närmare 400 Troja fans till Halmstad Arena för att heja fram vårat lag. Stora dela av dessa 400 kom med egen bil eller med företagsbussar (som anordnat resa) men 80 stycken kom lite lyxigare i en dubbeldäckare. Detta var Trojasupport!

I första matchen i Allettan så möter man Tingsryd AIF (TAIF fungerar ju inte längre, efter som Tranås AIF förkortas likadant) på bortaplan och då ska Trojasupport försöka återupprepa samma härliga stämning på bortastå som den de var i Halmstad.

Boka din plast nu! Just nu (17/12) är 11 av 80 platser bokade. Matchen är den 27 december.

”Efter dubbeldäckar succén i bortapremiären mot Halmstad, storsatsar nu TS igen, denna gången till den otroligt viktiga matchen i Allettans första omgång i Nelson Garden Arena. Jakten tillbaka till Hockeyallsvenskan börjar på allvar nu, och spelarna har påpekat att stödet kommer bli en otroligt viktigt faktor, så nu ska vi ta över Nelson Garden en gång för alla.

Det är Lördag, ledighet, mellandagar, så nu finns det ingen anledning till att inte hänga med. Boka in dig och dina polare på en gång. Och, kör för tusan inte själva dit nu! Var med i gemenskapen, festen och stämningen!

Samling: 13.30
Pris: 100kr Medlem, 120 kr icke medlem.

Anmälan görs till: Mig på, 0730925604, Swede – 0702119177, eller reseformuläret på vår hemsida.

Det här kommer bli grymt, så missa inte detta!”
-Trojasupport

Vill du diskutera matcherna, övergångar eller annat kring Troja? Kika in på Kärnan Forum.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud