Två nya spelare klara!… och mer rykten!


Ops nu händer det grejor i Troja världen! Den ”okände” klara spelaren är klar, och det visade sig vara två! Den ena är Shea Guthrie som jag tidigare idag sa, och den andra är Zack Tarkir från danska Odense.

Min källa är från en person som jobbar som funktionär i Troja. Han ska ha fått denna information ikväll av Jerry under en funktionärsträff. Dessa två herrar är alltså helt klara.Zack Tarkir är en 28 årig högerfattad back med erfarenhet från AHL och tyska andraligan. Han är draftad av New Jersey Devils i 5:e rundan 2003 och gjorde 5 mål och 21 poäng på 40 matcher den gångna säsongen i Odense som han även var kapten för. Tarkir är tänkt att bli Trojas första back kommande säsong.

Shea Guthrie är 25 år, forward och även han högerfattad. Han draftades av New York Islanders 2005 och har de två gångna säsongera gjort 52 mål och 132 poäng för Coventry Blaze i den engelska högsta ligan… Samma liga som Dowd kom ifrån. Även Guthrie var kapten för sitt lag den gångna säsongen.Troja har alltså fått in två högklassiga spelare med bra attityd att döma av deras kaptensbindlar i tidigare klubblag.

Samma källa säger att Filip Owesson och Hampus Gustafsson i Tingsryd ska vara under Jerrys radar. Ahléns vara eller icke vara i Troja är nog dock avgörande i denna frågan. Då det börjar bli ont om forwardsplatser.

MrMadHawks skriv också nu ikväll att Johan ”Bagarn” Andersson ska vara helt klar. Detta bådar gott inför framtiden. Dock sa inte Jerry något om detta på träffen. Så vi får se.

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud