Uttalande Trojasupport


I lördags hände en mycket tråkig händelse då det uppstod stök på läktaren i Västervik… På Trojas del av läktaren. Så stökigt så att Trojas spelare med Trucken spetsen fick åka över isen och försöka lugna sina egna supporterled.

Jag såg som bekant inte matchen och kan därför inte kommentera händelsen. Men Trojasupport är ångerfyllda och har gått ut med en officiell ursäkt. Jag vidarebefordrar denna här. Men vill samtidigt klargöra att Trojakollen och Trojasupport inte har någon med varandra att göra. Vi är helt åtskilda. MEN, jag stöttar dem mer än gärna i sitt arbete och beklagar förstås att denna negativa publicitet ägt rum. Bara så inga missförstånd uppstår.

Trojasupport beklagar händelsen som utspelade sig igår i Västerviks ishall. Vi ber alla våra resenärer och alla andra drabbade om ursäkt, och inte minst Troja och Västervik som förening. TS tar givetvis avstånd från sådana händelser, men TS som förening kan omöjligen ta ansvar för allas beteende under matcher på bortaläktaren på bortais. Vi kommer att kontakta Västervik IK angående ersättningsfrågan om de krossade plexiglaset. Vi ska göra allt vi kan för att återställa förtroendet hos våra egna supportrar och till Trojas förening, och se till så att sådana här onödigheter inte sker igen framöver.

/Trojasupport Styrelse


3 kommentarer

  • Crille on 18 januari, 2015 at 21:00
  • Svara

  Kollade HC dalen-Olofström idag, Hampus Andreen var bäst i oik hotade själv dalens försvar tyvärr väldigt ensam i ett svagt oik!

  1. Mycket skoj! Med Teds skada kanske en ny dörr öppnas återigen :)

  • Andreas Magnusson on 18 januari, 2015 at 22:10
  • Svara

  Jag tar mig friheten att återpublicera en av mina kommentarer som finns i ett annat blogginlägg, men passar bättre här:

  TS uttalar sig om gårdagen, citat: ”…TS tar givetvis avstånd från sådana händelser, men TS som förening kan omöjligen ta ansvar för allas beteende under matcher på bortaläktaren på bortais.”.

  Jag ber att få påminna om vad som rimligen bör gälla (från ett av mina gamla inlägg):

  ”Scenario 1: en individ som INTE är med i TS missköter sig = bara individens egna ansvar och ingen annans!

  Scenario 2: en individ som ÄR med i TS missköter sig: BÅDE individens OCH TS:s gemensamma ansvar eftersom du som individ även representerar föreningen.

  Om man tycker att ovanstående är konstigt så skall använda sin fritid till något annat eller läsa på hur riktiga föreningar sköts!”

  Ett tredje scenario kan läggas till denna: om alla i Trojasupport slå sönder grejer i arenan på samma match, är det inte heller Trojasupports ansvar alls utan bara de enskild individerna? Förstår ni inte att ni tappar all trovärdighet med ett sådant klantigt uttalande som dessutom kommer innan vi vet vad mötet mellan Troja och Trojasupport i morgon kommer att ge? Jag kommer då aldrig mera stå i klacken. Väx upp och lämna ölen hemma!

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud