Samständiga uppgifter – Flash stannar i Troja


Trojakollen har idag varit i kontakt med personer med bra insyn i klubben, som menar att publikfavoriten Alexander Lindqvist-Hansen, är klar för en fortsättning i Troja.
– Det stämmer. Han stannar i Troja, säger en uppgiftslämnare.

Trojakollen har också haft kontakt med Pelle Svensson som mer eller mindre bekräftar uppgifterna.
– Jag hoppas på att kunna sätta de sista pusselbitarna de närmsta dagarna med Flash. Men jag vill inte säga att det är klart till 100 %, det kan svänga fort i den här branschen, avslutar Pelle.

Anledningen till att det drar ut på tiden ska vara det jobb som Lindqvist-Hansen har vid sidan om isen. Strul med stämpling och andra formella saker gör att det förmodligen kommer att dröja några dagar till innan allt är på plats.
Att dessutom alla nyförvärv som jag har pratat med, nämner Flash som en del av truppen till kommande säsong, bekräftar egentligen bara uppgifterna.

Detta är alltså goda nyheter för alla Trojaner och det gör att vi med största sannolikhet också får njuta av hans uppoffrande spelstil även kommande säsong.

Pelle nämner också att Troja mer eller mindre var överens med en spelare innan midsommar, men att när det dök upp ett Allsvenskt erbjudande så valde spelaren att tacka nej till Troja. Denna spelare ska vara Simon Olsson, tidigare i Rögle, och visar att Troja menar allvar med att den sista forwardsplatsen skall tillsättas med en spetsspelare.

 

Apropå Pelle Svensson så kan läsa en lite längre intervju med honom här på sidan ikväll.

Alexander Lindqvist-Hansen.

Alexander Lindqvist-Hansen.


2 kommentarer

  • mathias on 29 juni, 2015 at 17:06
  • Svara

  Oj vad synd att simon olsson tackade nej, vilken jävla värvning det hade varit. Troja har lagt ribban jävligt högt div 1 mått mätt . Blir spännande att se vem dom hittar istället.

  • Johan on 29 juni, 2015 at 19:05
  • Svara

  Mycket bra med flash!!! Känns som vi kan ett riktigt homogent lag till hösten, tror detta kommer bli hur bra som helst!! Men det ska stämma oxå för alla!! Så kul att denna sida är igång igen!! Riktigt lycklig faktiskt:)

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud