Spelargenomgång: Mattias Åkesson


Spelargenomgång: Mattias Åkesson, forward

  

Betyg: 5 av 5

Namn: Mattias Åkesson
Ålder: 26år
Position: forward
SHL rutin: 0 matcher
HA rutin: 307 matcher
Poäng ifjol: 14+28 = 42 poäng

– Mattias Åkesson är en stor och tung forward som även kan användas som center vid behov. Han styrkor är att han har en förmåga att vara rätt placerad för skott och att han har ett välplacerat skott. Stort laghjärta som många gånger nekat bättre klubbar och anbud för att stanna i moderklubben.

Dock kan han uppträda lite väl slött och oinspirerat emellanåt. Hade dock varit önskvärt om han utvecklat sin skridskoråkning något.

Plats i laget: I en 1:a kedja.
Förväntningar: Åkesson har verktyg i lådan för att bli en 50-poängsspelare i Hockeyettan. Och inför denna säsong tycker jag absolut vi ska ha de förväntningar på honom med tanke på vilken omgivning han har. Runt 20-25 mål + 20-25 assist där lägger jag ribban.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud