Spelargenomgång: Hampus Andréen


Hampus Andréen
Betyg: 2 av 5

Namn: Hampus Andréen
Ålder: 19år
Position: Forward
SHL-rutin: 0 matcher
HA-rutin: 6 matcher
Poäng ifjol: 6+3 på 36 matcher.

– Hampus är den senaste i juniorleden att få chansen i A-laget och den första på ett antal år att faktiskt ta en ordinarie plats i truppen. Vilket skvallrar om potensial. Han främsta styrka är hans skridskoråkning och att han vågar utmana och ge sig in i hetluften. Dock saknar han viss tyngd och viss skills för att kunna bryta in på så sätt som han ger sken av att vilja.

Plats i laget: Antagligen i en fjärde kedja till en början. Men fortsätter utveckligen framåt likt förra säsongen så borde en plats i tredje uppställningen inte vara omöjlig.
Förväntningar: Med tanke på att han gjorde nästan 10 poäng redan under debuten ifjol tycker jag det vore rimligt om han minst gör lika många i år. En drömsäsong vore runt 10 mål och 5 assist.


3 kommentarer

  • Per on 7 juli, 2015 at 12:08
  • Svara

  Håller med dig Elias nästan helt till fullo, men den rollen han hade förra året så fanns de kanske inte så mycket utrymme att dribbla osv.. Men han bör vara i en tredje femma åtminstone, tror dr kan bli något riktigt bra av honom! /Per

  • Johan on 7 juli, 2015 at 13:06
  • Svara

  Tror Hampus kommer att ta stora kliv i år, lite mer tyng på den kroppen så kommer han att göra nytta i dagens Troja, jag tror att det är en blygsam gissning på 15 poäng från hans klubba. jag blir inte förvånad om han ligger en bit över 20 när säsongen summeras. 15+10

  hoppas och tror på ett genombrott i år.//Johan

  • Buckshot on 7 juli, 2015 at 18:04
  • Svara

  Visst har han en viss potential, men det är jättesvårt att sia om poäng. Utvecklas han till en brunkare eller en målgörare?
  Den som lever får se.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud