Spelargenomgång: Oskar Svanlund


Oskar Svanlund

Betyg: 1 av 5

Namn: Oskar Svanlund
Ålder: 18år
Position: Forward
SHL-rutin: 0 matcher
HA-rutin: 0 matcher
Poäng ifjol: 19+16= 35 poäng på 33 matcher i J18 och 1+4 = 5 poäng på 8 matcher i J20

– Oskar kommer ifrån Göteborg från början men har spelat i Troja sedan 16års åldern. Ett stort framtidshopp som imponerade på tränare Pelle Svensson redan på försäsongen ifjol. De referenser jag fått på honom är att han har en fin skridskoåkning och ett bra sinne för vart målet står.

Plats i laget: Han lär starta i en fjärde kedja.
Förväntningar: Svårt att ha några förväntningar på juniorerna. Då de inte alls är säkert de får en ärlig chans att visa upp vad de går för ens. Men förhoppningsvis får han åtminstone chansen och är ordinarie under hösten när motståndet är svagare. Ev. utlåning därefter. Så förväntningarna får tillskrivas runt 20 matcher i A-truppen och uppemot 5 poäng.

Tidigare genomgångar:
Mattias Åkesson
Carl-Johan Svensson
Jonas Pontusson
Hampus Andréen
Jonathan Nielsen
Johan Nielsen


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud