Spelargenomgång: Johan ”BOIS” Andersson


Johan ”BOIS” Andersson

Betyg: 5 av 5

Namn: Johan Andersson
Ålder: 31år
Position: Forward
SHL-meriter: 196 matcher
HA-meriter: 295 matcher
Poäng ifjol: 20+18 = 38 poäng på 44 matcher

– ”BOIS” är lagets och en av Ettans absolut mest rutinerade pjäser. Han fungerar både som retsticka och matchvinnare. Kan reta gallfeber på motståndarna och får dem helt ur fokus, samtidigt som han själv drar nytta av det och hänger de matchavgörande målen.

Hade ingen jättebra höst ifjol och fick en del missnöje riktat mot sig, men visade sen i play-off-serien att han växer i tajta och viktiga matcher och var riktigt vass under våren. Inte heller är han ett dugg rädd för att ge sig in i het luften och skita ner sig.

Plats i laget: Given i en första kedja och ska bära det här laget!
Förväntningar: Spelade inte ut sin fulla kapacitet förrän i Play-off ifjol. Spelar han mer jämt i år så borde han kunna göra uppemot 40-50 poäng varav 25 mål.


5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Oskar on 20 juli, 2015 at 17:44
  • Svara

  Många fokuserar på de andra nya spelarna som spets men mina damer och herrar här har vi en som jag lovar kommer bära fram laget i höst och toppa poängmaskineriet!

  Go Johan!

   • putte on 20 juli, 2015 at 19:55
   • Svara

   En mycket bra rutinerad spelare kanske en av dom mest rutinerade i hockey etta men någon poängmaskin är han då inte. Brukar inte tända till förrän i slutet på säsongen en spelare som jag tycker har mycket att bevisa denna säsongen .

    • mathias on 20 juli, 2015 at 20:19
    • Svara

    Om inte bois är en poängmaskin, vem/vilka tycker du är de i troja isf?

     • putte on 20 juli, 2015 at 23:15
     • Svara

     Kan inte så mycket om Pontusson eller CJ Svensson men dom producerade väldigt bra förra säsongen men det var i något sämre serie än södra , men jag hoppas dom producerar lika bra här så har vi Ladius som jag tror väldigt mycket på. Så dessa tre spelare tror jag kommer att stå för en stor del av Trojas poäng denna säsongen men som jag sa enligt min åsikt tycker jag att Bois har lite till att bevisa och det kanske han gör . Sen letar ju Troja efter en spets spelare och vi får väl vänta se vem det blir.

      • mathias on 21 juli, 2015 at 00:11

      Min känsla är att troja kommer ösa in mål denna säsongen, finns flera potentiella poängmaskiner i ligger. Bois, åkesson, laudius, c j Svensson, mackan, pontusson och förhoppningsvis spets spelaren som pelle letar efter. Tänk på att det är div 1 och inte allsvenskan vi lirar i, spelarna jag nämde är toppspelare i ettan.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud