Spelargenomgång: Anton Johansson


Anton Johansson

Betyg: 2 av 5

Namn: Anton Johansson
Ålder: 21år
Position: Back
SHL-rutin: 0 matcher
HA-rutin: 38 matcher
Poäng ifjol: 1+6 = 7 poäng på 39 matcher

-Johansson har ingen flashig spelstil som sticker ut något jättemycket. Han är hyfsat allround men det väger över något åt den defensivabiten. Bra spelförståelse men har storleken emot sig i närkamperna.

Helt klart en back som har framtiden framför sig. Gjord en bra säsong som 18 åring i Troja och HA 2012/2013 därför trodde jag att han enkelt skulle ta en plats när han gjorde comeback ifjol, men icke, det slutade en utlåning till Halmstad. Där han imponerande! Svårt att få det utrymmet i Troja dock.

Plats i laget: Tredje backpar.
Förväntningar: Att han tar nästa steg i utvecklingen och inte blir kvar som sjundeback/sjätteback även detta år kan jag tycka borde vara en förväntning. Någon poänmakare är han inte, men mer speltid borde rimligtvis resultera i mer poäng. Förväntning? 10 pinnar och åtminstone 1 mål.

Tidigare genomgångar:
Mattias Åkesson
Carl-Johan Svensson
Jonas Pontusson
Hampus Andréen
Jonathan Nielsen
Johan Nielsen
Oskar Svanlund
Johan Andersson
Thage Pettersson


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud