Spelargenomgång: Tobias Törnqvist


  

 

Tobias Törnqvist

Betyg: 2 av 5

Namn: Tobias Törnqvist
Ålder: 21år
Position: Forward
SHL-rutin: 18 matcher
HA-rutin: 63 matcher
Poäng ifjol: 5+10 = 15 poäng på 32 matcher i Troja samt 1+2 på 19 matcher i Oskarshamn.

– Högerfattad forward som gillar att spela en hård och tung spelstil med hög forecheck och pressa motståndarna till misstag. När han får tag i pucken tvekar han inte att vara obekväm av sig och gå rakt på mål. Fysisk av sig i sitt spel. Perfekt box play-spelare och tredje kedje-spelare.

Men han har ävenn ett bra närskott som han tyvärr inte får användning av särskillt ofta. Tycks kunna spå offensiv potensial i honom, som dock ännu inte plockats fram. Har spelat 39 landslagsmatcher med Sveriges juniorlag.

Plats i laget: I en tredje kejda.
Förväntningar: Som sagt så finns det en viss potensial till offensiv produktion i den tunga grovjobbaren. I Troja kan det dock vara svårt att få tillfälle att spela ut den rollen på grund av att de finns andra som tar den offensiva speltidenn ifrån honom. Men borde ändå kunna förbättra sina fem mål från ifjol till de dubbla i år. Plus några fler assist. Så summa kademumma 15-20 pinnar i poängprotokollet.

Tidigare genomgångar:
Mattias Åkesson
Carl-Johan Svensson
Jonas Pontusson
Hampus Andréen
Jonathan Nielsen
Johan Nielsen
Oskar Svanlund
Johan Andersson
Thage Pettersson
Anton Johansson


1 kommentar

    • jonas on 26 juli, 2015 at 08:38
    • Svara

    TT ska fortsätta spela tufft han våga gå i framför mål förra året handen inte Troja nån spelare som ställde sig framför mål i PP och då gör man inga mål spelarna måste in framför mål denna säsonen

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud