«

»

Aug 15

Spelargenomgång: Daniel ”Trucken” Karlsson


Daniel ”Trucken” Karlsson

Betyg: 5 av 5

Namn: Daniel Karlsson
Ålder: 28år
Position: Back
SHL-rutin: 0 matcher
HA-rutin: 355 matcher
Poäng ifjol: 3+7 = 10 poäng på 25 matcher

– ”Trucken” är en laglojal spelare som gärna uttrycker sitt fysiska spel genom att smälla på både vid sargerna och ”open ice”. Trots det inte särskilt hetlevrad av sig, utan håller sig oftast lugn. Har även ett bra skott som skulle kunna användas oftare. Räknades i HockeyAllsvenskan som en av seriens mest underskattade backar.

Ifjol blev dock ett mellanår då han åkte på en skada och missade stora delar av säsongen och var ganska ringrostig när han väl kom till spel. Bra poängmässigt trots det, och gjord ett bra play-off.

Plats i laget: I ett första backpar. Ev. andra backpar eftersom Edström-Nielsen fungerar så bra redan.
Förväntningar: Han är lagets lagkapten och förväntas därmed spela som en också. Många täckta skott och många utdelade tacklingar förväntar jag mig av honom… varje match! Poängmässigt borde 5+7 vara helt ok.

Tidigare genomgångar:
Mattias Åkesson
Carl-Johan Svensson
Jonas Pontusson
Hampus Andréen
Jonathan Nielsen
Johan Nielsen
Oskar Svanlund
Johan Andersson
Thage Pettersson
Anton Johansson
Tobias Törnqvist
Rasmus Johansson
Mattias Nilsson
Alexander Lindqvist-Hansen
Matt Waddell
Alexander Edström
Alfred Andersson
Lucas Geyzon
Robin Johansson

Dela inlägget!

  18 kommentarer

  Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Buckshot

   Betyg 5 vet i fasiken? Han är bra och viktig. men kan gå bort sig ibland.

   1. mathias

    På div 1 nivå är han en femma !! Inte många backar i ettan som är bättre och stabilare.

  2. putte

   Mycket viktig spelare för Troja och denna säsongen ännu viktigare . Detta för att Trojas backsida har nog inte varit tunnare .

  3. jonas

   putte du säger att Troja baksida är tunn men Troja har rutin på baksida Trucken har rutin Matt han har också rutin och Johnatan Nilsen har varit med i några år nu och Endström har också var med i några år så dom har med lite rutin så jag vet inte hur du kan säga Putte att Trojas baksida är tunn

  4. jonas

   jag vill också passa på att säga att Troja fick rätt bra med pengar för ackorna som man sålde på ljungby dagana och halva potten fick man med bra pengar för

  5. Micke

   Trucken är verkligen en viktig spelare .Men en 5a när ingen spelare i något annat lag fått högre än 3 är på gränsen detta gäller även Edström

  6. putte

   Jag tror tyvärr att Troja kommer väldigt dåligt förberedda in i denna säsongen , det beror på en del orsaker som hallbygget , man har på försäsongen inte haft full trupp utan en del spelare har tränat på egen hand och det är inte bra, och man har fortfarande inte full trupp, många av konkurenterna har både 2 och tre matcher i benen redan och Troja ingen. Jag vet vad du kommer att säga Jonas att Troja inte behöver träna dom är bäst ändå . men det oroar mig lite att man ligger så mycket efter men vi får se.

   1. 1priamos1

    Att man kommer igång en vecka senare än övriga spelar kvitta. Så länge man spelar lika många matcher och mot värdigt motstånd som konkurrenterna.

    Ang. träningen så är det endast Matt Waddell som inte tränat med laget.

    1. putte

     Du har säkert rätt Elias min oro hänger säkert ihop med att hallen inte står klar och alla dessa borta matcherna nu i början ,det blir nog bra bara dom kommer igång.

   2. mathias

    Du är negativ till de mesta angående troja du putte. Tråkigt.

    1. putte

     Och du Mathias har en sådan övertro på Troja så att du tror inte dom kan göra fel och att dom är bättre än alla andra . Jag håller på Troja lika mycket som du jag köper medlemskort och går på så många matcher jag kan. Jag har lite andra åsikter än du och det har jag rätt till . Förra säsongen var jag väldigt kritisk till att Troja inte värvade in spets spelare till kvalspelet och fick mycket skit för detta men jag fick rätt laget räckte tyvärr inte till .

     1. mathias

      Jag har väl inte sagt att du inte får va negativ. Det va bara ett konstaterande. Jag anser till skillnad från dig att troja har ett riktigt starkt lag på denna nivå, i alla lagdelar, så jag väljer att tro på dom. Övertro eller ej, det får vi se.

   3. Micke

    Varför inte hålla sig till ämnet denna tråd handlar om Trucken !!!!

    1. mathias

     Helt rätt, ber om ursäkt.

     1. Micke

      Ja men det var ju Putte som började spåra ut inte första gången

  7. jonas

   jag håller med dej Mathias Putte du tror fortfaraden Troja ska köpa en bra spelar bra spelare kosta pengar och dom pengana måsta man ha man kan inte låna pengar på banken till att köpa selare för

   1. mathias

    Pengar finns nog, men att hitta en spelare som spetsar troja och som vill spela i ettan är nog inte så lätt som vissa verkar tro.

  8. jonas

   helt rätt Mathias hitta en bra spets spelare är inte lätt dom bra spets spela vill spela i hockey allsvenska och inte i etta

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud