Troja 5-2 Stjernen


Troja inleder cupen i Mariestad med vinst mot norska Stjernen. I en match med mycket slarv och dåliga förstapass var Troja det starkare laget och vinner också rättvist matchen därefter.

I den första perioden så märker man ganska omgående att Troja är något starkare och man får också utdelning snabbt i form av ett mål från Mattias Åkesson efter bara dryga minuten. De första fem minuterna så är det Troja för hela slanten och Stjernen har inte alls mycket att komma med. I en period med mycket slarv från bägge lagen så böljar det mycket fram och tillbaka och det gör också att det skapas en hel del chanser. Lagens oskärpa framför mål gör dock att det inte resulterar i så mycket farligheter. Stjernen lyckas dock få in en puck i boxplay efter återigen mycket slarv och efter det händer det inte så mycket mer i den första perioden.

Den andra perioden fortsätter där den första slutade, men med ett Stjernen som skapar mer chanser och man får också utdelning och gör även 1-2. Efter det blir det mycket en kamp för Troja att lyckas få in pucken, men mycket dräll gör att man bland annat missar ett öppet mål från nära håll. Hampus Andreen lyckas dock sätta dit 2-2 mot slutet av perioden.

I den tredje är det Troja för hela slanten och Oskar Svanlund gör ett tidigt mål som ger Troja ledningen med 3-2. Han första i a-laget förövrigt! Efter det så behåller Troja taktpinnen och släpper inte in Stjernen alls i matchen. Med hjälp utav ett powerplay så utökar man även till 4-2 efter en riktig projektil av Daniel ”trucken” Karlsson. Efter det så följer det en period utav utvisningar där Troja tillslut får chansen i spel 5 mot 3. Där serveras Carl-Johan Svensson ett öppet mål och nyförvärvet gör inga misstag fram till 5-2. Efter det så tappar Stjernen-spelarna humöret fullständigt och Troja avslutar de fem sista minuterna med spel i powerplay, dock utan någon lycka.

 

Tyvärr är tillgången till statistik från matchen obefintlig än så länge och vi uppdaterar er med den här senare under kvällen eller imorgon.


6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Jonas on 28 augusti, 2015 at 18:32
  • Svara

  Kollade matchen live å tyckte stundtals att Troja spelade bra! (4) kjedjan med Andreen, Alfred å Nilsson tycker jag va bra! Andreen och Åkesson va riktigt vassa idag! /Jonas

  • Justme on 29 augusti, 2015 at 10:01
  • Svara

  Laudius fortfarande osynlig?

  • jonas on 29 augusti, 2015 at 10:06
  • Svara

  Troja vann igår för att Johan vaktaden målet

   • putte on 29 augusti, 2015 at 13:25
   • Svara

   Jag trodde det var för att man var det bästa laget för dagen. En man vinner inga matcher i hockey

  • P.L on 29 augusti, 2015 at 13:51
  • Svara

  Ååå så sitter den? tack för länken!!

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud