Låt oss börja…


Det är mycket som sägs angångne Troja i dessa Silly tider.. Vad som stämmer och vad som inte stämmer är svårt att avgöra och man ska nog ta väldigt mycket med en nypa salt.

Men vad har egentligen sagts under den senaste månaden? Vilka har kopplats ihop med Troja? Några troliga namn som vi antagligen kommer återfinna i Troja kommande säsong är Johan ”Bagarn” Andersson och Shea Guthrie. ”Bagarn” har Jerry personligen sagt i dagens Smålänning att man erbjudit ett kontrakt (om man ska läsa mellan raderna, antagligen ett längre) och folk påstår att han ska ha bestämt sig för att flytta hemåt igen. Och om de uppgifterna stämmer så vore det ju konstigt om han valde att spela för någon annan klubb än Troja när han ändå ska flytta hemåt igen.

Shea Guthrie har Daniel EnestubbeSMP skrivit att han ska vara klar för Troja. Och Jerry har sagt på hemsidan att de ska ha gjort klart med en spelare som dem inte vill namnge ännu då den aktuella spelaren fortfarande spelade tävlingsmatcher. Spekulationerna sa ”Bagarn”, men att döma av Jerrys uttalande idagens Småläning så handlar det inte om honom. Guthrie spelade klart med sitt engelska lag Coventry igår. Så möjligen är den klara spelaren Shea Guthrie alltså…?

Kalle Ekelund i Mora har också nämnts. Bland annat av MrMadHawks som först skrev att både Bofors och Troja jagade hans signatur men att Bofors drog sig ut senare pga hans brister i defensiven. En konkurrent mindre för Troja alltså.

En annan back är Marcus Bohman. En ung talangfull back i Djurgården. Även här har Mrmadhawks skrivit att det är Troja och Bofors som är de klubbar som är hetast på gröten.

Ekelund och Bohman är kanske inga namn som sticker ut något avsevärt på pappret. Med Trojas reda svaga backbesättning är det en aning oroande att de är dessa namn som dyker upp bland ryktena. Men jag ska inte skrika hej ännu.

Andra namn som sagts men som får ses som riktigt svaga rykten är Jordan Smotherman, Cragie Peacock, Hampus Gustafsson och Ziga Pavlin. Smotherman har MrMadHawks skrivit att Troja är intresserade av men att större klubbar är mer heta alternativ för honom. Senare rykten har även påstått att han ska vara helt klar för SSK.

Peacock har Smålänningen nämnt vid några tillfällen men när de frågat Jerry har han svarat med ”inga kommentarer”. Peacock har dock Jerry sett live och han har spelat ihop med Dowd i både Belfast och landslag. Kan gott finnas substans i detta rykte.

Gustafsson som senast kommer från Tingsryd är vän med Berglund och MrMadHawks har kopplat ihop han och Troja.

Pavlin däremot är bara ett forums rykte. Dock är det nämnt och bör då även nämnas här. Det var allt för den här gången. Hur många hamnar rätt nu?

Over and Out.


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud