Bagarn + Troja = sant?


Nu höjs rösterna angångne Troja och Johan ”Bagarn” Andersson. Allt fler säger att även han ska vara helt klar för Troja. Alternativt bara några små detaljer som ska justera innan han signerar kontraktet. Detta och Tarkir/Guthrie kommer med största sannolikhet bli officiellt inom någon dag.

Dessa påskrifter skulle ge Troja ett väldigt kapabelt lag så verkligen lägger grunden för att bli något bra. I dagsläget om man räknar med ”Bagarn”, Tarkir och Guthrie så har Troja 18 spelare under kontrat. Alternativt en back och 3-4 forward ska läggas till i truppen innan den är komplett.

Robert Dowd, Mikael Ahlén och Justin Kelly är spelare Troja vill förlänga med enligt uppgifter. Anledning till varför Dowd ännu inte förlängt sitt kontrakt är oklart. Några spekulationer vill jag inte ge mig på. Ahlén ska ha intresse från moderklubben Djurgården och avvaktar ett erbjudande där ifrån… Oddsen är emot Troja här. Alla vet vilket DIF hjärta Ahlén har och att han inget annat vill än att spela för dem igen, samtidigt har han börjat stadga sig i Ljungby och blivit pappa. Han har även en säker roll och är en publikfavorit i Troja. Vi Trojaner få hoppas på det bästa.

Justin Kelly däremot fattas de pengar till i dagsläget. Troja hoppas på externa finansiärer som kan gå in och täcka upp. Man hoppas även på hjälp från supportrana i form av ett medlemskap i Klubb 48.

Personligen tror jag en förlängning av Kelly är viktig. Han har förmågan få sina kedjekamrater att framstå som flera klasser bättre än vad dem är med sina exakta passningar. Större hockey IQ går knappt att finna på denna sidan pölen!

——

För övrigt blev Patrik Ross och Robin Dahlström igår officiellt klara för Örebro. Alltså en nivå upp för de bägge herrarna. Klara dem av en högre nivå?

Hursomhelst önskar jag de bägge ett stort lycka till i framtiden och tackar så mycket för deras insatser i Troja.

Over and Out


Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud