2000 sålda till premiären


Invigningen av nya Ljungby Arena närmar sig med stormsteg, imorgon är det bara två veckor kvar. Många har hört av sig undrat om hur det går med biljettförsäljningen och med hjälp av Trojas marknadsansvarige Oscar Andersson har vi nu svaret.
– I dagsläget så har vi sålt cirka 2000 biljetter till matchen, vilket är en riktigt bra siffra med tanke på att det är två veckor kvar till match. Vi har framför allt sålt väldigt bra med sittplatser, säger Oscar Andersson. 

Han uppmanar också folk att köpa sina biljetter på nätet och att inte köpa dessa på plats innan matchen, det finns nämligen en risk att de flesta biljetterna kan vara slut då.
– Vi har gott om platser kvar men det är bra tryck på försäljningen så vi rekommenderar alla att inte vänta för länge med att boka sin biljett, säger han till Trojakollen. 

2000 biljetter är alltså sålda i dagsläget och mycket pekar på att det faktiskt kan bli fullsatt i Ljungby Arena, biljetterna säljer i bra takt och det faktumet att inte alla sektioner är släppta än, tyder också på ett stort intresse kring matchen.
Övriga sektioner kommer att släppas ut till försäljning om ungefär en vecka, alltså en vecka innan matchen.

Nya Ljungby Arena kommer att ha plats för runt 3500 åskådare, och visst ska vi kunna uppnå den publiksiffran?

In på länken nedan och boka er biljetter, nu!
https://event.webbiljett.se/troja-ljungby/step/chooseEvent_Sorting.aspx


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • putte on 10 oktober, 2015 at 07:28
  • Svara

  Man hoppas ju på fullsatt , det skulle vara mäktigt.

   • mathias on 10 oktober, 2015 at 12:03
   • Svara

   De borde kunna bli de tycker jag, 2000 redan nu. Troja kör en tävling på Facebook nu där vinnaren får två biljetter. Den tävlingen ger massor av reklam för matchen, många där som har spridit tävlingen. Bra ide av oscar. Kommer bli grymt !! :D

  • Micke on 10 oktober, 2015 at 10:10
  • Svara

  Invigningen av Ljungbyarena är i Februari !!!!

  • Salle on 10 oktober, 2015 at 17:09
  • Svara

  Knappast hans idé :)
  Inför säsongen tipsade jag honom om detta, att Lakers kör på samma koncept. Självklart hade han säkert själv koll på detta.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud