Nostalgi tripp del2


Allsvenskan våren 1995. Serien tätnar till och match 16 av 18 ska spelas. Omgång 16 för Trojas del innebär match borta mot anrika Västra Frölunda. Lag tre i tabellen mot lag nummer två. Inför matchen ligger Troja fyra poäng bakom Frölunda i tabellen och Frölunda innehar tillsammams med Rögle de två platserna till den allsvenska finalen där vinnaren går direkt till Elitserien.

Troja vinner matchen! 6-4! Men tyvärr lyckas man aldrig äta upp Frölundas försprång på ett poäng med två matcher kvar utan förpassas istället till play-off-spel. Ett play-off man klarar sig igenom och kniper en plats i kvalserien. Men väl där nåt man inte hela vägen fram utan slutar på tredje plats efter Rögle och Boden. Tre poäng från Elitserien. Frölunda däremot vinner den Allsvenska finalen och går upp!

Lägg märket till nummer 24 i Frölunda. En ung Daniel Alfredsson!
   
  

Kredd till Mattias Danielsson för bilderna. 


6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • putte on 25 januari, 2016 at 20:29
  • Svara

  Minns detta , det var tider det !!!!!

  • Göteborgarn on 25 januari, 2016 at 21:38
  • Svara

  Min första Trojamatch någonsin! Riktigt mäktigt, minns att jag tyckte det va otroligt många Trojafans i hela Scandinavium den matchen! Fick Patrik Söderholms klubba efter matchen och har kvar hockeýkort från alla i truppen den säsongen med deras autografer på =)

  • Göteborgarn on 25 januari, 2016 at 21:47
  • Svara

  Elias behöver du bilder eller gamla tidningsartiklar så har jag alla smålänningens artiklar som handlar om Troja från säsong 97-00 tror jag det är. Tre fulla säsonger däromkring iaf =)

  1. Det hade alltid varit intressant! Mejla Trojakollen@hotmail.com :)

   Tack för din berättelse förresten! Gamla minnen är fantastiska!

  • Andreas Magnusson on 26 januari, 2016 at 21:27
  • Svara

  Ja, efter matchen mot KRIF så är det kanske bara nostalgi vi har o se fram emot den här säsongen :-(.

  När jag vaknade imorse var jag lika förbannad som efter KRIF-matchen (ja, nästan iaf…).

  • Boris on 26 januari, 2016 at 21:54
  • Svara

  Kan inte du Elias försöka kolla upp lite mer hur fysträningarna fungerar? Om det stämmer att spelarna har eget ansvar är det ju katastrof. Det är mycket svårare att motivera sig om de ska träna själva och tror själv att det är den största förklaringen att många spelare har dippat under säsongen istället för att höja sig

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud