Nostalgi del 6


Matchprogram från IFK Norrköping – IF Troja från 1955. Knappt sju år efter Troja skapats! Någon som kan återberätta lite från denna matchen eller från denna tiden?

Personligen ser jag att Gösta Ekman återfinns i Trojas trupp. Gösta är bror till NHL-spelaren Oliver Ekman-Larssons farfar(?). Både Gösta och Olivers farfar är från Ljungby så vi kan om vi vill vara långsökta säga att Oliver Ekman-Larsson är trojan i grund och botten.

  
   
 


2 kommentarer

  • Kängan on 24 februari, 2016 at 19:36
  • Svara

  Ser att svärfar är med i IFKs laguppställning, T Jonsson.

  • Kecke on 24 februari, 2016 at 21:49
  • Svara

  Finns en herre som har hemsmides butik i Söderköping som jag fick kontakt med på julskyltningen, han säger sig spelat mot Troja i början av femtiotalet. Har tyvärr inte hans namn, men han hade mycket att berätta. Får åka ner o ta mer info…

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud