Inför: Troja – Kiruna


Knappt har man hunnit smälta matchen från igår fören det är dags för en ny batalj. Denna gången är det Troja och Ljungby Arena som bjuder in Kiruna och publiken till en ny föreställning i jakten på kvalserien. Kan ju börja med att säga att biljetter enklast fixas här. Du slipper stå och köa i de långa leden utanför biljettkassan och kan på ett smidigt sätt ta dig direkt in arenan. För visst kommer ni imorgon?
Matchen imorgon, lär precis som igår uppe i Kiruna, bli en tuff och jämn batalj mellan ett spelförande Troja och ett kontringsstarkt Kiruna. Bortalaget imorgon visade upp ett ruskigt bra och effektivt powerplay igår och det gäller för Troja att hålla sig på banan. Lyckas man göra det så tror jag att Troja gå segrande ur den här kampen på ett hyfsat komfortabelt sätt. För i spel 5mot5 så dominerade Troja spelet under långa stunder igår, och med samma fina passningsspel och trafik framför mål, så ska detta kunna gå vägen, utan att en tredje och helt avgörande match skall behövas. Så Trojaner och Ljungbybor, gå man ur huse imorgon och stötta Troja till fortsatt avancemang och spel i playoff 3. Ses där!

Skribentens tips: 5-2

Statistik (baserad på allettan):
Powerplay: Kiruna –
10.34%, Troja – 19.67%
Boxplay: Kiruna –
72.55%, Troja – 81.36%
Bäste poängplockare: Kiruna –
Oscar Fredriksson – 14p (7+7), Troja – Carl-Johan Svensson – 14p (7+7)
Målvakter: Kiruna –
Henrik Edström – 89.4%, Troja – Robin Johansson – 92.6%


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Ted on 26 februari, 2016 at 18:41
  • Svara

  Jag tycker det är synd att säsongskortet på ståplats inte gäller på playoff-matcherna och kval till HA…

  • Lindbackcen on 26 februari, 2016 at 19:16
  • Svara

  Jag tror att laget måste höja sej ytterligare ett snäpp när det gäller agresivitet i offensiv zon,,,man måste vara effektiva o diciplinerade o inte dra på sej utvisningar.PP -spelet måste givetvis bli klasser bättre än senast då de inte gör ett enda mål där ,även BP måste funka annars kan det bli stryk i morron.

   • Andreas Magnusson on 27 februari, 2016 at 15:14
   • Svara

   Bra sammanfattning; både bättre PP o BP så blir det inte så tight målmässigt.

   Kiruna verkar ju taggade, konstigt vore annars.

   Läs mera här:
   http://www.svenskalag.se/KirunaIF/nyheter/776564/blickarna-var-talande-efter-matchen

   Efter matchen kommer ett matchreferat o kommentarer i ett blogginlägg här. Förhoppningvis är vi då klara för PO3:1 :-D.

  • lindbacken on 27 februari, 2016 at 19:33
  • Svara

  Sten säker seger i dag,,klassskillnad på lagen.Bra jobbat Troja!!.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud