Inför: Asplöven – Troja


Det är ett avsågat Asplöven som imorgon (torsdag) tar emot Troja uppe i Haparanda. Asplöven kommer från en uddamålsförlust mot Västervik som kostade laget sin plats i Hockeyallsvenskan. Troja å sin sida avfärdade Sundsvall med klara 5-1 och chansen finns fortfarande till avancemang, även om den är väldigt liten. För att nå Hockeyallsvenskan krävs det att Troja slår både Asplöven och Borlänge, medans Västervik förlorar båda sina matcher. Utöver detta måste Troja även  plocka in fem mål på Västervik som har en klart bättre målskillnad. Alltså, chanserna är väldigt små, men så länge de finns, är det inget att tveka på. Det bör bli en väldigt intressant match uppe i Haparanda, mellan ett redan avsågat lag och ett som fortfarande jagar uppflyttning. Frågan är hur taggade och spelsugna Asplöven-spelarna är nu när man redan är klara för spel i Hockeyettan nästa säsong?

Poängkung (kvalserien)
Asplöven:
Sebastian Dyk, 10p (4+6)
Troja: 
Carl-Johan Svensson, 7p (4+3)

Målvakter
Asplöven: Ronan Quemener, 88.8%
Troja: Johan Nielsen, 90.8% och Robin Johansson, 89.4%

Powerplay
Asplöven: 26%
Troja: 27.6%

Boxplay
Asplöven: 65%
Troja: 72%

Länk till matchen


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • jonas on 31 mars, 2016 at 21:26
  • Svara

  var Robin sjuk idag han har aldrig släppt i 6 mål

   • bengt on 31 mars, 2016 at 21:31
   • Svara

   Nej det är nog snarare någon annan som är sjuk hur mycket feber har du ???

  • jonas on 31 mars, 2016 at 21:34
  • Svara

  har jag feber det har inte jag märkt

  • Fredrik on 31 mars, 2016 at 22:06
  • Svara

  Fan vad skönt att vara i HA, men jag kommer att sakna Troja och jag hoppas på många goda och bra samarbeten klubbarna i mellan. Kanske inte rätt forum, men jag hoppas inte jag blir censurerad nu. Men jag har sagt det förr, hjärta för klubben slår vilken Canadic som helst.

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud