Spetsbacken påväg till HockeyAllsvenskan


Igår blev det officiellt att Trojas försteback de två senaste säsongerna, Jonathan Nielsen, lämnar Troja efter tre år i klubben flr nya äventyr högre upp i seriesystemet och Timrå IK.

Nu ryktas det om att nästa toppback i laget, Ricard Blidstrand, är näst på tur att få chansen högre upp i seriesystemet. Blidstrand värvades in från Kallinge/Ronneby, där han hade haft fyra raka säsonger, på sista tillåtna övergångsdagen. Han imponerade stort och tog en självklar plats i laget. Åkte dock på en kraftig influensa lagom till kvalserien och tappade därför av självklar anledning lite i sitt spel. Men trots det tillhörde han topp4 backar i laget.

Nu ska en handfull Allsvenska lag hört sig för med sitt intresse för den 23 år unga stockholmaren. Varav en av dessa klubbar, dock okända, ska vara högst aktuell. Detta uppger källor nära Blidstrand.

Samma källa uppger dock att han även trivs bra i Troja och har imponeras av proffsigheten i föreningen. 

 


6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • jonas on 9 april, 2016 at 09:30
  • Svara

  detta visste jag om att han skullen kankse gå till HA det kommer Tor också göra

  • Justme on 9 april, 2016 at 16:36
  • Svara

  Ja…och inte hjälper det heller att Troja segar med beslut om framtiden….om de allra bästa försvinner blir det inte lätt att hitta ersättare som är minst lika bra

  • jonas on 9 april, 2016 at 16:53
  • Svara

  det blir inte lätt att hitta ersättare Troja ska ju spara pengar nu. Dom ska ju dra ner på lönen

  • bengt on 9 april, 2016 at 21:06
  • Svara

  SSK

  • Johan on 10 april, 2016 at 15:51
  • Svara

  Är väl ingen som vill skriva på för Troja när man inte vet vem som tränar laget… Är pinsamt att det har gått snart två veckor efter att det stod klart att vi missar allsvenskan utan besked vem som bossar!

  • Justme on 12 april, 2016 at 08:59
  • Svara

  Måste dock erkänna att Trojas styrelse/sportgrupp är dock världsmästare på en sak, nämligen att inte ge någon, som helst information till någon.
  Trots ett löfte om besked i förra veckan, så är det officiellt fortfarande knäpptyst, inga, som helst rykten, bara spekulationer.
  Att SMP på bakvägar får reda på att man inte tänker ge ut någon information alls är bara så grymt dåligt av Troja, istället för att öppet säga det, släpper man bara smulor till ngn bloggare i princip.
  Det skapar otroligt mycket irritation och klubbens ledning förlorar allt mer förtroende och stöd. Förstår inte all hemlighetsmakeri, vi pratar inte om industrihemligheter gällande kärnvapen, utan ett hockeylag i Sveriges tredjeliga…Det är bara löjligt.
  Man släpper negativa nyheter om minskad spelarbudget, lovar besked i tränarfrågan, sedan struntar man i vidare kommunikation över huvud taget.
  Verkligen moget och förtroendeingivande. De borde starta kurser i hur man kan skapa irritation i sin omgivning :)

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud