Troja värvar från Tingsryd


Nej, det är ingen spelare. Ingen aktiv spelare i alla fall. Men ryktet går att Troja gjort klart med en ny tränare till föreningens J18-lag. Och det är en gammal bekant som kommer tillbaka till Ljungby och Troja efter ett antal år på flykt i bland annat Tingsryd. Tränaren ryktas vara den gamla Troja målvakten Tommy Sandahl som de senaste två åren varit tränare i Tingsryds J18-lag samt målvaktstränare ifjol. Nu ryktas han vara på väg tillbaka till Troja igen. En förening han inte tillhört sedan 2009 då han som andramålvakt i a-laget var med på resan att som nykomlingar nå play-off.

Nuvarande J18-tränare Rickard Andersson flyttas upp och få ansvar för J20 istället.


3 kommentarer

  • M on 10 april, 2016 at 22:10
  • Svara

  Vilken bli tränaren då? Vart är spelarna? Att det alltid ska ta sån tid för just troja. Sista vecka. Kommer väl alla som vanligt att bli presenterade.blir så trött på sånt.

  • Johannes on 10 april, 2016 at 23:16
  • Svara

  Det är inte särskilt sent ännu. De flesta klubbar har bara enstaka spelare ännu. För ett par säsonger sedan var sportchefen jättenöjd när Troja månader före alla andra spikade truppen. Det slutade inte så bra…

  • jonas on 11 april, 2016 at 09:20
  • Svara

  Tror n Pelle svensson tränar Troja nästa år

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud