Jerry får toppjobb i England


Trojas förre sportchef och trotjänare har fått ett nytt jobb. Efter veckor av spekulationer är det klart att Jerry Andersson flyttar till Storbritannien, Sheffield och EIHL-klubben Sheffield Steelers. Andersson är klar som assisterande tränare till förre Troja-tränaren Paul Thompson. Jerry själv är exalterad över att få chansen i den alltmer växande hockeynationen. När Trojakollen når Jerry har det precis blivit officiellt med det nya uppdraget,
– Det är en liten dröm som går i uppfyllelse. Passionen för hockey i Storbritannien är enorm och ligan i sig är som att jobba i AHL eller ECHL, den är mycket proffsigt. Medialt skulle jag vilja säga att den går att jämföra med SHL.

Och om att få chansen att återigen få jobba med den goda vännen Paul Thompson, säger sig Jerry vara mycket glad över.
– Jag känner verkligen för Sheffields organisation som jag träffat vid ett par tillfällen och inte minst Pauls kunskap och engagemang. Han och kollegan David Simmsey har en otrolig drivkraft som inspirerar och klubben tar steg var dag i rätt riktning. Jag är en mycket lycklig man idag, avslutar Jerry.

Skönt att se att ikonen får göra det han älskar mest – att jobba med hockeyn. Vi önskar Jerry ett stort lycka till med sitt nya uppdrag.

Jerry Andersson och Daniel Håkansson. Två klubblegendarer. Den ene är nu klar för uppdrag i Storbritannien, den andre återfinns numera i Trojas organisation. Fotot är hämtat från SMP.se.

Jerry Andersson och Daniel Håkansson. Två klubblegendarer. Den ene är nu klar för uppdrag i Storbritannien, den andre återfinns numera i Trojas organisation.
Fotot är hämtat från SMP.se.

 


4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Lars on 21 april, 2016 at 11:43
  • Svara

  Lycka till Jerry,det här är du värd!
  Hoppas vi får se dig i Trojas organisation i framtiden.

  • Mats on 21 april, 2016 at 16:18
  • Svara

  Lycka till Jerry! Hoppas få återse dej i Troja i framtiden.

  • putte on 21 april, 2016 at 18:44
  • Svara

  Flash har skrivit på ett nytt kontrakt , kanon. CJ Trojas bästa center väljer att lämna, tråkigt.

  • Challe on 21 april, 2016 at 21:55
  • Svara

  Lycka till! Vi vill ha dig tillbaka inom en snar framtid, välkommen åter!

Kommentera

Your email address will not be published.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud